Erotické masáže Praha

Amelia – Masáže Alfa

Exclusive Mix – 60 min 2500 Kč

Podnik proslulý především Paulou, ale mně tentokrát zaujalo štíhlé tělíčko Amelie. Tento podnik jsem si mimojiné vybral i kvůli slibované masáži prostaty.

Fotky nelžou, Amelie je opravdu štíhlá, ale úplné drobátko nečekejte. Obličej hodnotím nadprůměrně. Od prvního podání ruka byla příjemná, nenuceně jsme se bavili, zasmáli se a už jsme se chystali do společné sprchy. Ve sprše jsem prozkoumal zbytek těla – krásný pevný zadek, útlé boky a menší prsa s krásnými bradavkami. Masáž byla velmi kontaktní, Amelie ví, co na nás platí. Po několikátém přitulení jejího zadečku jsem poprvé kapituloval.

S uvolněným pocitem jsem se přesunul na matraci. Díky vyprázdnění ve sprše jsem na břiše víceméně relaxoval a záměrně si masáž jen pasivně užíval. Těsně před otočkou ale přišlo dráždění mezi půlkami a níž, takže už mi zase pomalu stál. Co se týče masáže prostaty – nemám s tím zatím žádné zkušenosti, tak jsem poprosil masérku o jemnější a pomalejší přístup. Mezi půlkami se mi teda věnovala intenzivněji už na břiše a bylo to moc příjemné.

Po otočce se na chvíli přesunula nahoru, takže jsem si užíval užíval pohledů z očí do očí, polibků na krk a okusování ušních lalůčků. Pak se přesunula dolů, jednou rukou pomalu honila a druhou dráždila anál. Byť jsem ji nenechal zajet úplně dovnitř, tak jsem si to moc užil a musím říct, že mi ti hodně zintenzivnilo prožitek.

V následné společné sprše už jsem se na nic nezmohl, o nic nepokoušel a jen se loučil s tím krásným tělem. 🙂

Čas přetažen asi o 5 minut a hodnocení samozřejmě pozitivní. 🙂

https://tapky.info/?4311,amelie-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

amelie_00.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 února, 2023 19:14

Dík za tip, docela jsem o tom uvažoval, protože Anděl je ideální poloha a Paulu už mám odzkousenou

17 února, 2023 23:07

No dělala ve Sweet sin které asi zanikly nebo co ale web jejich jede

Last edited 1 rok před by Fuckster
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx