Erotické masáže Praha

Adriana – Excelent

Po rozporuplné masáži u Laury jsem si nebyl jistý, jestli jsme si s Laurou jen nesedli, nebo jestli to takhle mají nastavený v salonu. Proto jsem se rozhodl vyzkoušet další masérku a podle fotek se mi moc líbila Adriana, zvedl jsem telefon a volal operátorce, milý hlásek mi oznámil, že mnou zvolená masérka má volno tehdy a tehdy – zvolil jsem termín, který byl dřív a za hodinku už jsem zvonil na zvonek u salonu na smíchově. Po bzučáku jsem trochu bloudil po domě, ale dorazil jsem správně (představa, že se dozvonim na nějakou místní babičku byla hrozná 🙂 ).

Po otevření dveří jsem si nebyl úplně jistý, jestli je to správná masérka, představoval jsem si jí trošku jinak. Ale nebyla ošklivá, to v žádném případě. Jen vystupování bylo takový dost naučený, pohyby rukou až přehnaný, když mi ukazovala, že sprcha je tamhle tak jsem se začal smát, přišlo mi to až komický. Prostory jsou ve sklepení, na tom ale nevidim nic špatného. Po příchodu na pokoj jsme si potvrdili masáž a čas.

B2B (nazývají jí myslim INTIM) – 60 minut – 2000Kč – Adriana – Excelent Masaze – 731 884 923 – 731884923 – Tapky.info

Odeslán do sprchy sám, ani mi to ale nevadilo, není to věc, na které bazíruju, dokonce jsem to i čekal. Adriana tam stála a koukala na mě jak se svlékám a chvilku dokonce jak se sprchuju, to bylo takový divný, ale co, tak se hold podívala no. Ke konci sprchy ale zmizela, já se osušil a ulehl na futon, jak jinak než na břicho. Masérka přišla asi za 2minuty, ještě jednou se ujistila o jakou masáž se jedná a ještě než začala masírovat, hladit, rozmazávat olej se mě zeptala, jestli už jsem náhodou v salonu nebyl. Nemám ve zvyku lhát, tak jsem řekl, že na Vyšehradě u Laury.

Po mé odpovědi se nijak nevyjadřovala a začala mě hladit prsty od šíje, přes záda, zadek až k patám. Několikrát to zopakovala a pak přišel na řadu olej, toho bylo poměrně dost, chvíli jsem si říkal, jestli přes tu vrstvu oleje ještě ucítím její doteky, ale jo cítil. Masáž probíhala docela slušně, na B2B až moc „slušně“, cca 20 minut jen rukama bez doteku na koulích a péru, pak přišlo na řadu klouzání, to musim říct, byla dobrá změna, ty hezký upravený kozy umí využít, ale žádný GFE, vůbec mi nefuněla do ucha ani jsem necítil žádnou chemii. Hned po onom klouzání otočka.

Úsměvy na obě strany, klečela vedle mě a ruku měla položenou na mém břiše. Povídání jsme moc neholdovali, na cokoliv jsem se zeptal tak jsem dostal strohou odpověď, nemám s tím problém, nemusí se s každým vykecávat jako s nejlepším kámošem. Tak jsem jí nechal pokračovat v masáži, průběh víceméně stejný jako na břiše – nejdřív nasucho hlazení od krku, přes hrudník, břicho, nohy až k prstům na nohách, o péro moc nezavadila, jen občas a tak letmo. Pak si vzala olej a zas litry oleje, no co asi chce aby to pořádně klouzalo, začala masáží nohou, pod kolenama se moc nezdržovala což jsem ocenil, stehna namasírovala moc hezky a pak jsem se dočkal pořádnýho prohrábnutí – oběma rukama jela od kolen po vnitřní straně stehen, jednou rukou chytla koule a druhou přejela rovno na ptáka a chvilku si tak hrála.

Pak mi rozetřela olej po břiše a hrudníku a šlo se na B2B, jezdila po mě kozama od péra až ke krku, zase bez nějakých emocí, bez pokoušení prohloubit erotično. Pak si klekla vedle mě tak, aby se na ní nedalo sáhnout,  jen lehce na vyžádání mi nabídla kozy, ale jen zlehka a hned se zase odtáhla, pochopil jsem, že jí to buď není příjemný, nebo na sebe prostě nechce nechat sahat každýho pobudu co přijde na masáž.

Šlo se do finále, v kleče vedle mě chytla péro do ruky a začala honit, nebylo to špatný, občas předvedla i něco jiného než jen mechanický honění, ale vždy pohonila jen krátce a přestala, nevím jestli to mělo být oddalování, ale začala trochu tlačit tím, že už dochází čas a že jestli se neudělám tak to ukončí… to jsem se nenechal a řekl, že nemá přestávat, že už by jinak bylo hotovo… asi se jí to úplně nelíbilo, protože mi ho začala mačkat jak kdyby ho chtěla vyždímat, ale už nepřestávala… úspěšně dobojováno, výstřik na moje břicho a něco málo na její ruce, hned sahala po kapesníku a začala se utírat, na mě trochu zapomněla, tak jsem požádal taky kapesníčky abych se utřel. Pak už žádný přitulení a rovnou odeslán do sprchy. Prosil jsem o pomoc s mytím zad, protože toho oleje tam bylo fakt hodně, ale nebylo mi vyhověno.

Shrnutí – od vzhledu masérky jsem čekal něco jiného, ale nebyla ošklivá, masáž měla nápad, klasická masáž fakt super, B2B nebylo špatné, ale už jsem zažil lepší, vše téměř bez doteků masérky, to je dost škoda, žádný GFE a sprcha na začátku i na konci sám (někomu to může vadit).

Doporučení a opakování za mě ne.

 

5efeef93d35e4-0.jpg 5fd87cdad07f5-1.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 února, 2023 23:01

Hlavně že to honosně nazývají intim 🤮bojkotuji tento salon nikdy jsem tam nebyl a nemám to v dohlednu v plánu za lepší peníz mnohde mnohem více muziky

18 února, 2023 11:13
Reply to  Fuckster

Naprostej souhlas!

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx