Erotické masáže Praha

Lara – Masaze Princess

Dostal jsem chuť na masáž se slečnou s větším poprsím. Narazil jsem na Laru u Princess. Fotka vypadá lákavě. Respektive tady na ťapkách mi ta fotka přijde jako fake. Přikládám fotku z jejich webu, ta více odpovídá realitě.

Objednání přes telefon den předem. Vybírám B2B masáž, 60 minut, 1 800,- Kč
Ve sjednaný čas jsem na místě. Lara si mne odvádí na pokoj. Znovu domluvíme typ masáže. Čeština není úplně super, ale domluvit se dá. Do sprchy jsem odeslán sám. Lara mezitím došla pro pití. Když vylezu ze sprchy, tak za malý moment přichází. Svléká se přede mnou. Postava zhruba dle popisu na webu. Není to žádná vyzáblá holka. Za mne tak akorát, takto to mám rád. Prsa super, už se těším, až si s nimi pohraju .

Masáž začíná na břiše. Klasika nohy, zadek, záda, postupně B2B. Na spodní partie zapomíná. Masáž je už za polovinou a otočka nikde. Tak se připomínám, abych si užil to za čím jsem tam přišel. Lara pokračuje masáží nohou, postupně přechází v B2B. Občas se konečně věnuje kámošovi dole. Pohladit se nechá. Prsa jsou super a užil jsem si je do sytosti. Ale jinak mi přijde taková odtažitá, tak jsem se do větších akcí nepouštěl. Na závěr si lehla vedle mne, přitulí se a začne mě honit. Nikam nespěchá, bylo to takové postupné až k výstřiku. Závěrečná sprcha opět samotná.

Doporučení neutrální. Ještě na tom musí holka zapracovat. Opakovat nebudu, peníze se dají investovat v tomto oboru rozumněji .

https://tapky.info/?4370,lara-masaze-princess-773-480-202-773480202

 

7S6A3039-Edit_web.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 února, 2023 19:06

potvrzuji trošku podobná zkušenost, odtažitost bych to nepopsal ale tak napůl cesty…s tím že bude o to lepší jak moc se návštěvníkovi podaří naladit na stejnou vlnu se slečnou případně jak moc ji chlap sedne .. myslím že potenciál by v ní i dřímal.

Last edited 1 rok před by Peters32
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx