Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

Přidávám ještě jednu pološuplíkovou, chtěl jsem si to porovnat s Barbarou. Jestli je Bára bohyně, tak Paula je alespoň sprchová královna. Byť musím říct, že s Bárou zažijete ve sprše pořádnou divočinu taky, tak Paula to má zmáknuté možná ještě o fous lépe. Navíc je jediná masérka, která mi to zvládla za hodinu udělat třikrát, což jsem si řekl, že už nikdy chtít nebudu, protože mě pak další den bolel pták a koule (rozhodně NE kvůli špatné technice) a myslím, že Paulu ruka. Je mega snaživá a nevzdává se. Byť ten její rozvrh taky není ideální, zvládl jsem se objednat na opáčko pár dnů předem.

S výběrem masáže si nemusíte lámat hlavu, protože tam mají jen mix. Ten je však opravdu all-in exclusive.

Masážní salon takový decentně zařízený, sprcha mimo pokoj, ale většinou si to dobře rozhazují, takže u obou dvou návštěv jsem na nic nečekal a ani jsem nezaslechl, že by se tam coural někdo jiný. Samotná Paula není taková sexbomba jako Barbara, ale rozhodně neurazí. Navíc ty její sprostý řeči typu „postříkej mi ty kozičky“, „já to z tebe dostanu“ apod. její sex appeal výrazným způsobem posouvají nahoru.

Úvodní sprcha snad ani s Paulou jinak než společná být nemůže a tady vás namydlí, promydlí, omydlí vám prdel, ptáka, podpaží a pořád přihoňuje z různých pozic. Na konec si čapne, pusa pár centimetrů od ptáka a honí, dokud jí ty kozy prostě nepostříkáte.

Přesun na matraci a zde poctivé B2B, umí dost přitlačit pokud máte dojebané záda a potřebujete je odblokovat, velmi hezky se nastavuje do zrcadla a samozřejmě když se přiblíží k hlavě, tak kromě vzdychnutí přidá i nějakou sprosťárnu. Mě to fakt bralo, takže jsem ztvrdnul zase dost rychle. Otočka, pár sklouznutí a hned jde na 69ku. A hned mě napomíná, proč ji nedržím za prdel. To chceš. Práci s ptákem má na výbornou, takže druhý střik s hezkým prodlužování v samém závěru bez nejmenších problémů.

Potom už moc času bohužel nezbývalo, takže sprcha, kde mi zas pořádně umyla ptáka, pak už jen oblečení, platím 2,500 za úžasně strávenou hodinu a s pusou na tváři odcházím.

Doporučení ano, do třetice všeho dobrého určitě někdy zajdu.

https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

64B40D5E-CDBC-4BD8-A988-B2D24F436AEA-1.png 7D70CEA1-7BFB-4CB3-9CEA-9556AABE2F6A-0.png

5 2 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 února, 2023 10:01

Ahoj,

viděl jsem, že jsi komentoval jak Paulu, tak Barbaru.

Jsem začátečník, nikdy jsem na podobný masáži nebyl, ale přemýšlím, že bych začal těmito dvěma slečnami.

Která je lepší? Pro začátek?

Moc díky za případnou odpověď.

25 února, 2023 14:06
Reply to  thegentleguy

Ahoj,

super, díky moc za odpověď.

Tak asi začnu Paulou. Vzhledově jsou obě super? Prostředí podobný?
Playboy vzhled nutně nepotřebuju, ale prostě bych rád, aby byla chováním sexy a aby mi z ní pořádně stál.

Díky!!

25 února, 2023 18:21
Reply to  mkorf

Já bych neřekl, že Barbara není vhodná pro začátečníka, spíše jde o to co od toho očekáváš. Něžná romantika s jemnou květinkou to s ní nebude (to asi ani s Paulou, kterou /zatím/ neznám), ale pořád GFE, ale takového více nadrženého GFE. Moje 4. masáž v životě byla právě s paní B, vycítila, že jsem ještě nováček, byla velmi vnímavá a příjemná, i když na matraci divoká. Byl jsem z toho v šoku, ale velice příjemném. No jít na úplně první masáž za Barbarou nebo Paulou je jako jít na svůj první výstup do hor rovnou na Everest  😃  Připrav se na to, že na dalších masážích pak budeš možná trošku zklamaný.

25 února, 2023 22:25
Reply to  Sktr

Ahoj, diky za reakci!

Romantiku necekam, ale cekam proste tak nejak aktivni a personalizovanej pristup 🙂 Jsem zvedavej…

No a s tim Everestem to chapu – ja bych ale rad stihl ty nejlepsi masaze, abych si to pak nevycital, kdyby nahodou slecny skoncily! 🙂 To se mi stalo se Svatoplukovou a Ditou a Helen…

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx