Erotické masáže Praha

Molly – Candyshop

Molly najdete v Candyshopu, dříve byla i v Nirváně. Masáž jsem zvolil Tantra Mix na hodinku za krásných 1700 v zimní slevě a přibral jsem líbání extra za 500. Mám rád její jak někdo napsal jahodová ústa… 🙂 Navíc, kdo se stěžuje na nedostatek GFE u Molly, tady má menší doporučení jak si masáž okořenit.

https://tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Objednání přes Whatsup, bral jsem brzo ráno termín, takže otevírá ne recepční ale sama Molly a zve po schodech dál. Nabídne drink, upřesníme druh masaže s extra službou navíc a jdeme do největšího „VIP“ pokoje u recepce.

Svlikačka, chvíli čekačka a pak nastoupí Molly, sundá minisatičky a jsou venku. Pánové, za mne jedny ne-li nejlepší přírodní čtyřky. Ohmatavacka ve sprše, klasická „pose“ kdy se Molly přitiskne zadkem k vám, poskytne vám svou levou šíji a začne honit za zadaná oběma rukama, zatímco vy podeberete ty její melouny a začínáte si hrát a přitom ochutnávat její šíji. Tady se buď uděláte nebo ne. Když ne, Molly má novou zbraň a to se poklekne před vás, začne honit, hlavu nastaví tak že opravdu nemáte ponětí, co se tam dole děje a…..no já to nezastavil a ani nedržel, takže vymalováno.

Pak přesun na lůžko a začíná asi jedna z nejlepších masáží zad, co můžete dostat. Neočekavejte nějaké GFE ala olizování uši, nekonečné vzdychání…..tohle u Molly nenajdete a musím říct, že osobně mě tohle divadlo moc nebere. Jinak masáž je to opravdu poctivá, to se nedá upřít.

Zhruba v půlce otočka a nastává čas se konečně pomazlit s jeji přednosti. Samo, že Molly sama nastavuje, vystavuje a vy máte neskutečně možnosti úchopu, hmatu, polibku, olizování apod jak je libo. Poloha na koníčka, kdy se nakloní a vy si je hezky podeberete do ruky…..vážně něco. Když jsem si dohrál, tak sama Molly iniciovala Lingam masáž, o které jsem zažertoval u recepce. Mno musím uznat Molly umí, sice druhý kolo jsem už nedal ale tohle bylo hodně příjemný.

Pak ještě nějakej pokec a šlo se do sprchy. Tady už jsem očista, pak ještě panáček na baru a venku jsem i s mírným přetažením (75 minut).

Doporučení jednoznačné. Pro horaňáky povinnost.  Já už jsem opakoval a prostě za mne jedna z top masérek a tělem (Bohyně?) jaké by správná masérka měla mít. Určitě přijdu zas! 🙂

molly-9-1.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx