Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit Hall

Jelikož jsem se k mému zarmoucení dozvěděl, že Kamila v Candy bohužel skončila a Asiatky mě berou, rozhodl jsem se přece jen zajít ještě do králíka a objednal se k Sacuře, která tu má dobré recenze, musím říct, že fakt zasloužene. Navíc to mám do té jedné pobočky docela kousek. Pobočka na Anděle je zřízená moc hezky, maj tam různé malé doplňky, které tomu interiéru fakt dodávají. Osobně jedny z nejhezčích vstupních prostor. Jen tam mohli zavřít nějaké dveře do admin místnosti nalevo, když se jde na pokoje, jinak fakt top. No každopádně kvůli interiéru jsem tam nepřišel, tím hlavním bodem návštěvy je samozřejme Sacura. Která mě vítá polibkem na tvář, představuje se, dává mě papuče a vede mě na pokoj.

Joo, líbí se mi na první pohled. Hlavně župánek vydutý na hrudníku a sympatický obličej. V průběhu jsem pochopil, že má nějak na půl korejské předky, ale že žila na východě Ruska/Kz, nějak už mi v této fázi nefungoval mozek.

Domlouváme Mix (cena 1800 za hodinu) a ona mi jde pro pití, ale rychle se vrací. Sprcha je tam mimo pokoj, ale prostorná a musím říct, že to co tam Sacura předvádí způsobilo, že mi vypnul mozek a už si to moc nepamatuju. Jediný co vím, že se mi veškerá krev přelila z mozku tam dolů.

Poté usušení a „high like on cloud nine“ odcházím s tou krásnou bytostí na pokoj. Zde přichází poctivá masáž zad s velmi erotickým nádechem a velkou dávkou B2B. Zajíždí mi rukama do vlasů, propojujem ruky, no bomba. Po chvíli, kdy už vidí jak mě to tam dole tlačí Sacura velí k otočce a zde si do sytosti můžu užít ty její kozy. Přírodní a mě se moc líbí. Hlavně když si ho mezi ně dá a trochu mě přihoní, tak cítím, že skoro stříkám. Ale ve správnou chvíli se vzdálí a tak to několikrát v různých variacích opakujeme. Občas letmo zajedu mezi nohy, a ona se u toho tak potutelně usměje. Žádnou divočinu jsem nezkoušel, ale byla s tím v pohodě, což si moc cením. Nakonec si sedne ke mně zády, já jí čapnu kozy, ona mi čapne kamaráda a skvělou ruční prací, jako by mi četla myšlenky co se mi líbí, mě dovádí k bouřlivému střiku. Dobře, že byla mezi mnou a měla to namířeno někam do prostoru, jinak bych si to určitě stříknul až na moji hlavu 😃

Jelikož už skoro přetahujem, tak rychlá sprcha na závěr, platím 2 litry, protože to dýško si zasloužila a utíkám do ulic. Po zbytek dne mi přišlo, že jsem mozek někde zapomněl a když se mě soused u vchodu do baráku zeptal, co se tak usmívám, tak jsem jen řekl, že je príma den.

https://tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

sacura_03-0.jpeg sacura_06-1.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx