Erotické masáže Praha

Molly -Candy masaze

Masáž na 60min, tělo na tělo (B2B), cena 1700(akce)

Prostředí fajn, prijemna obsluha.. Pěkná místnost na masáže,zatim asi nejhezčí s Rabittem ,kde jsem byl..sprchac na pokoji👍, byl jsem v pokoji vedle baru…

K samotné masazi… Masérka Molly je vnadna to žena, takže volbu jsem měl jasnou hned při objednání.. Potrpím si na větší poprsí.. Ale neni to jen o prsou, ale celkový dojem s masáže.. Byl jsem zvědav..

Měl jsem to štěstí, že  jsem se s Molly setkal ještě než jsme vstoupili do místnosti, takže u baru bylo asi 3minuty NATO abych si ji pořádně omrknul, letme pohledy atd.. Aspoň opadlo trochu toho dojmu(nervozity)… Ledy roztaly a já byl za to rád..

Po vstupu-mírně hlazení a Molly jsem si mohl rozbalit, což pridalo na pěkne atmosféře.. Je fajn, když masérka nepřijde rovnou v ručníku nebo košilce😉

Míříme do sprchy kde začíná hezká část, stojim ve sprchaci a Molly mě začne všude umývat a pěkně důkladně, jen pěkně držím a vrnim.. Potom si klekne a pěkně mi ho vezme do ruky a pořádně mydli 😉, říkám wau.. Ale brzdim ji abych se neudělal hned na zacatku.. Potom  umyji ja ji, pěkně si ji otocim a pritisknu si zadeček k sobě a mydlim ji zezadu ty krásná prsa.. Fakt hustý, pěkný.. Říkám už dost a jdeme na futon, kde začíná pěkně masirovat, pořád ji koukám na ty prsa a fakt stojí za to… Hodně oleje, a prijemne doteky provází celou dobu masáže, v jednu chvíli jsem si myslel že nejsem jen masazi, ale vše je v rámci pravidel podniku.. Kluci to si musíte zažít, nejde to vše popsat, něco obdobného jako Zoe z Rabitu… Mezi hmaty má takový šibalsky úsměv.. Zvláštní ,ale je to fajn… Občas nějaký forek utrousí.. Taková kamarádka od  vedle..

Sestavu má promyšlenou a gradujici, a masaz není nuda.. Hezky se nastavuje nejen v zrcadle…. Ale nesmite na ní moc tlačit, dokaze ohradit..

Užil jsem si peknou masáž a atmosféru…

Molly dle mého patří k lepším maserkam  co v Praze masíruji..

Doporučeni 👍, dobrá investice 😀

admin edit: https://tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

molly_016.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 února, 2023 06:31

Tak přesně tak to popisoval kamarád, když jsme spolu byli v cukrárně, jak si to užil, Je horňák a má rád velký, plný prsa. Já mu říkám, napiš recenzi, když si byl s Molly spokojenej. On říká, já to neumím a seru 🤣 na nějaký psaní. Snažil jsem se ho přemluvit, ale nepovedlo se. Ať prý píšu já, že moje recenze se mu líbí a vydám tím, co píšu, i za něj. Že se to tu bez jeho písmen obejde – škoda.

A nedávno, pár dnů zpět, po mé oslavě narozenin a celodenní super akci u mě doma, když ho ráno v mrazu vyprovázím, přes dvůr a zahradu k vrátkům, při čekání na taxika, mi při rozloučení a nasedání do auta, nečekaně řekl :

Molly je BOHYNĚ 👍🏻 ukázal palec nahoru, víc nedodal a Já koukal, jako vyvoraná myš. Vůbec jsem to nečekal. Bavili jsme jsme se normálně o všem možným, než přijede dročkař, vůbec ne o babách a z něj, spontánně vypadlo tohle. Zabouchnul dveře od tága a odjel domů.

Takže tvojí recenzi potvrzuju, protože takhle nějak, co si zažil ty, mi to v autě po masáži cestou domů popsal, že si parádně s Molly, užil jako ty. A už tehdy řekl, že se těší na další návštěvu se mnou, i beze mě v cukrárně u Majzlů 😉 Tak on říká Candy, a kdo se dovtípí, ví na 100% proč.

Já jen potvrzuji

5 února, 2023 06:40
Reply to  ErkylPoarot

i sympatie z mé strany a ten den, co jsme šli s kámošem na zákusky, hodně příjemnou Molly, už u baru. Kde jsme si vybírali, kdo si kterou masérku vybere a já jsem jí nechal jemu, protože vím, že má rád holky s velkýma prsama.

Doplňuji zbytek komentu, protože jsem se uklikl 😉 a letělo to do éteru, né úplně celé.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx