Erotické masáže Praha

Anet Candy shop

Po delším rozhodování jsem si řekl, že dám tomuto salonu šanci. Přes WhatsApp jsem si objednal hodinovou masáž tělo na tělo s Anet.
Přišel jsem v předem domluvený čas. Rychle mě pustili dovnitř, dole na mě čekala Anet. Vypadá přesně jako na fotce, má pěkné kudrlinky, výška a váha myslím také odpovídají. Při setkání mě objala a zeptala se jakou masáž bych rád a co si dám. Byl jsem trochu zaražen, protože už jsem si masáž vybral… proč se ptá znovu? Peníze předem, jak je to v tomto salonu zvykem. Jdeme spolu do pokoje, Aneta navrhuje společnou sprchu – souhlasím. Odbíhá, po chvilce se vrací zabalená v ručníku.
Sprcha je docela malá, sotva se tam vejdeme. Já jsem vysoký a necítím se zrovna dvakrát komfortně. Anet mě hladí, líbá na krku a krásně mě mydlí. Mým dotykům nechává prostor, bylo to moc příjemné. Co se týče postavy, moc se mi nelíbila. Nechápu, protože holky, které pracují v tomhle oboru dostávají dobré peníze a mohou se věnovat cvičení. Má zadek, ale ve špatném stavu, také nemá napnuté bříško.
Anet mě požádá abych si lehl na futon, začíná klasickým hlazením bez oleje, později mě polije olejem a poctivě mi masíruje nohy a záda. Má sílu v rukou, občas mi prsty sklouzne po zádech. Ale nic nadpřirozeného, vzdychá mi do ucha, okusuje, občas se dostane na správná místa a dotýká se mého penisu. Anet je milá, romantická dívka. Rychle (asi za 15-20 minut) se otočí, sedne si na mě a nalije si na tělo olej. Ne to krásné (ale žádný wow efekt), sjede dolů, sedne si mezi mé nohy a začne mi masírovat nohy. Používá různé techniky rukama na mém penisu, umí s ním zacházet velmi dobře. Je to velmi příjemné a účinné. Nejednou jsem byl téměř u cíle, ale dával jsem její ruku pryč a držel se. Jen proto, že do konce masáže nám zbývalo ještě hodně času. Vše se opakuje – klouže po mně, klidně se nechává hladit mezi nohama a krásně sténá (předstírá, že se jí to líbí).
Cítím ale, že je tam dole suchá. Chápu, že jen hraje scénku, že je to náplní její práce. Mám ale rád, když můžu holce udělat dobře. Nic nenahradí dívčí emoce, když se cítí dobře. Jde do polohy 69 a já rychle skončím. Anet mě utře a pak už jen tak ležíme a povídáme si 2 minuty.Anetina znalost češtiny je na nízké úrovni, umí zas dobře anglicky. Na konci pak ještě společná sprcha, jen na očištění se. Obléknu se, rozloučím se a odcházím!
S Anet to byla zajímavá zkušenost, je to pěkná žena. Avšak ti, kteří milují mladší a štíhlé slečny, moc Anet vyhovovat nebude. Jsem si téměř jistý, že její věk nesedí, musí být starší. Nechápu z jakého důvodu vždy na webu uvádí, že je mladší. V realitě pak vždy vidím, že dívka vypadá starší. Anet je milá a sladká, skvěle masíruje. Nebudu se opakovat, myslím, že za zkoušku určitě stojí. Nezapomeňte ale na nedostatky spojené s její postavou.

https://tapky.info/?3766,anet-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

WhatsApp-Image-2023-02-01-at-21.45.47.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx