Erotické masáže Praha

Katerine – Avalon Club

Klasický erotický program, masáž celého těla mix s body techniky

60 min

2000 Kč

https://tapky.info/?4366,katerine-avalon-club-737-909-096-737909096

 

Sešly se okolnosti, holky ve starých známých salónech v moje časy bohužel nebyly, tak jsem napsal do Avalonu, kterej skoro nemá recenze, že trocha dobrodrůža neuškodí. Ano i ne? Ověřil jsem dotyky v základu, aneb četl jsem tu recenzi se zmínkou, že nejsou v základu, kde to teda i Avalon okomentoval a rozhodl se to změnit. A dobře, alespoň nějak to teda změnili.

Komunikace ze strany klubu byla vesměs dobrá a rychlá, takže stačilo jen vybrat holku, protože mi nabídly hned několik. Ale já to měl ten den jednoduchý – chtěl jsem kozy.

Už když jsem koukal na mapy, tak jsem si říkal a měl jsem pravdu – Podnik je doslova za rohem od Luxury. Co se týče prostor, tak je tam opravdu i menší salónek s barem, kde jsem asi 2 minuty byl usazen při čekání na Katerine. Pak jsem byl odveden na pokoj, kde bylo za mě fakt až moc velký příšeří a jak blbě vidím i normálně, tak jsem viděl fakt kundu (bohužel za celou masáž jen pomyslně). Sprcha na pokoji byla fajn, ale teda zrcadlo u nohou je dost k hovnu. Dle domluvy po telefonu jsem bral hodinu klasický masáže za 2k.

A teď ke Katerine… No, začnu asi tím, že od začátku jsem si uvědomoval, že jsem doteď měl na masérky asi docela štěstí a že většinou jsme tam měli takovej nějakej vibe, náboj, erotično, něco. Tady rozhodně ne, Katerine nepůsobila úplně dobře naladěná, ale nemůžu ani říct, že by byla nepříjemná nebo jakkoliv negativní – prostě to jen nebyla dobrá nálada. Je z ukrajiny, už tu pár let žije, ale komunikace v češtině moc dobrá nebyla a několikrát se radši na něco zasmála, protože očividně nerozuměla. Věk může asi +- sedět, ale v tom příšeří fakt blbě usuzovat. Co se týče její postavy, tak má docela tvary a rozhodně to není žádná útlá holčička, ale je to ještě pořád pevnější. Kozy samozřejmě nejsou tak skvělý jak vypadaj na fotkách, ale jsou real, špatný vůbec nejsou a rozhodně jsou příjemný na masáž. V obličeji je taková dost specifická a když se usmívá, tak může být i sympatická, ale jinak to úplně není můj typ.

Úvodní sprcha byla z jedna z těch lepších částí, mělo to alespoň trochu nějakej náboj a říkal jsem si, že po prvotním zvláštním dojmu to třeba bude i dobrý. Upřímně na masáže chodím, protože mám rád tu erotiku a ta většinou vyplývá z nějaký oboustrannosti dotyků, ale to tady prostě nebylo. Čistě a jednoduše poskytovala servis, což taky někdy nemusí být špatně, ale mně to tu prostě nesedlo. Masáž samozřejmě začala na břiše, ale zbytečně dlouhou masáží nohou. Přestávalo mě to bavit a s erotikou to nemělo, až na občasný třeba opření nohy o prsa, moc společnýho, tak říkám, že už bych docela chtěl to B2B (protože ty její prsa!!), načež ona zavelela, ať se otočím. Nikdy mi za celou masáž neřekla žádnej zákaz dotyků, ale zároveň jsem se k pipce skoro nedostal, což bych upřímně rád. B2B bylo aspoň něco, občas to střídala s hoňkou a v jednu chvíli, kdy k tomu prostě nemá důvod, začala k tomu ještě docela dost hraně vzdychat, a já se omlouvám, ale když mi holka cokoliv fakt výrazně předstírá, tak mě to hrozně sere.

No, nějak jsme to doklepali k mému konci, měli jsme ještě tak 10-15 minut a byl jsem upřímně zvědavej, co se bude dít, protože mazlení jsem rozhodně nečekal. A měl jsem bohužel pravdu. Katerine si lehla na bok vedle mě, víc než u mě, a ehm tak nějak nic nenásledovalo. Nedalo mi to a nějakou konverzaci jsem zinicioval, rozjel svou neohrabanou ruštinu, doplňoval anglicky, protože prý lepší než čeština, a párkrát jsem jí rozesmál, a přišlo mi, že trochu pookřála, ale way too late.

Už se blížil konec a ona zahlásila, že si dá sprchu, nelíbilo se jí bejt od oleje. Říkám, že půjdu s ní, protože tady mám jako šulín ležet sám či co? Takže sprcha, zase všechno obléct a ani neodešla z pokoje, aby mě vyprovodila ven. Řekl bych, že i se sprchama, čekáním a oblíkáním jsem to měl 60-65 minut, ale upřímně mi to ani nějak nebylo líto.

Jeden z důvodů, proč preferuju EROTICKÝ masáže před šukáním za peníze, je právě ta erotika a nějaký pocity, náboj, GFE? Z mojí zkušenosti, i předchozí recenze na Avalon si ale nejsem úplně jistej, jak tamějším holkám půjde být „erotická masérka“ a ne „nahá masérka, co tě trochu namasíruje s horkým olejem a pak ti i vyhudruje pelikána“, a obávám se, že ten rozdíl je dost zásadní.

All in all hodnotím tak 4/10 a do Avalonu asi znova nepůjdu, protože z nějakýho neúplně opodstatněnýho důvodu mám pocit, že by to s jinýma holkama dopadlo stejně.

2-3.jpeg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 ledna, 2023 22:35

Ten Avalon aspoň jednou zkusím, a to teda navzdory tomu, že jsem nedávno bilancoval rok 2022  😀 , a došel jsem k závěru, že s masérkama – Češkama je to zpravidla o hodně emočnější zážitek, než s Ukrajinkama. Možná s tím má hodně co dělat i ta jazyková bariéra a fakt, že s většinou Češek (které jsem navštívil) je prostě o hodně lepší pokec. U Ukrajinek si nemůžu pomoct, ale i přes milé úsměvy a pokusy o GFE z nich hrozně cítím tu chladnou profesionalitu. Ještě někdo to má podobně?

Jo a taky snad úplně všechny UKR masérky se snaží zabít maximum času masáží nohou, teď se dívám, že tahle recenze to vlastně potvrzuje  😂 

29 ledna, 2023 14:58
Reply to  Matej28

Neřekl bych že to je pravidlo, možná větší šance trošicku , hodně bude hrát ten jazyk za mě a celková kvalita salonu, podle této logiky by Angels a excelent měli být super když to šou Češky většinově a není tomu tak😂

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx