Erotické masáže Praha

Mia – Infinity Spa

Masérka:
Fotky teď odpovídají, ale měl jsem tu smůlu, že jsem když jsem se objednával, tak to bylo jen pár dní poté co se Mia objevila na seznamu masérek a měla tam ještě jiné fotky (byly nejspíš z léta protože tam byla výrazně víc opálená). Prsa, věk i výška bych osobně řekl, že odpovídá.

Domluva:
I přes menší komplikace proběhla v pořádku, sice jsme si nerozuměli který den chci přijít, ale to byla jen drobnost. Masáž se nakonec domluvila a domluva s operátorkou byla velmi rychlá. Potvrzení v daný den hodinu před, kdy jsem dostal adresu kam mám dorazit na ipáku a jelikož už jsem tam jednou byl, tak příchod byl bez problému.

Průběh:
Po zazvonění u dveří a příchodu do prvního patra mě hned u dveří vítá Mia. Uvítání a odvedení na pokoj. U toho si je již patrné, že česky moc neumí, tak větší pokec bych neočekával. Byla mi nabídnuta i ukrajinština, ale tou bohužel nedisponuji. Nabídnuta společná sprcha, které jsem využil, ale ohodnotil bych ji jako průměr. Následně přesun na pokoj kde si lehám na břicho. Následuje masáž a musím říct, že se jedná opravdu o masáž a žádné jemné mazlení. Mia využívá hlavně ruce a promasíruje pořádně celé tělo (záda, zadek, nohy, ruce). Do zrcadla se moc nevystavovala, tak nebylo moc kam koukat až jsem si začal připadat jak na obyčejné masáži. Pak přišla část, kdy se do toho pustila celým tělem, která byla parádní. Přibližně v půlce času přišla otočka na záda. Dolů jsem při masáži zavítal jen letmo a tak jsem žádnou stopku nedostal. Když už se blížil konec, tak si mi sedla na břicho jak na koníka a rukou za sebou pěkně do rytmu honila ptáka. Přidala i nějaké vzdechy. Po výstřiku si ke mě hezky přitulila a přišlo mi vtipný, že jsem ji hrozně rozptyloval, že se na ni pořád usmívám a koukám ji do očí. Dokonce se mě ptala, jestli nevypadá nějak špatně, že se na ní pořád dívám a usmívám se u toho od ucha k uchu.

Souhrn:
Kdo má rád opravdové masáže a né jen nějaké mazlení určitě doporučuji. Kdyby nebylo té jazykové bariéry, kdy jsme si někdy moc nerozuměli, tak by to byla určitě jedna z nejlepších masáží, protože Mia na mě působila pohodově, snaživě a určitě by to byl jinačí zážitek. Osobně určitě někdy opět zopakuji, ale protože je můj seznam teď aktuálně dlouhý, tak to nebude v nejbližší době. 4/5*

EF4E2A07-BB33-40F6-8A2B-4224174C2097-1024x640-1.jpeg E2C44A9C-B763-4C40-AD53-EA3DC207AF8C-0.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 ledna, 2023 00:22

S Infinity mam spatnou zkusenost, a to mne v podstate odradilo od ero masazi. Ale musim uznat ze tahle maserka ma telo na 1. Rad bych vedel, zda mela na sobe ty krasne puncosky, jsem dolnak..)

29 ledna, 2023 18:36

Dobrý den 🙂

JcrJ3asoTrQ.jpeg
29 ledna, 2023 18:36

Dobrý den  :wpds_evil: 

stock-photo-beautiful-and-sexy-brunette-young-woman-wearing-black-lingerie-in-bed-fashion-shoot-lingerie-356198129.jpeg
29 ledna, 2023 18:44

teda tohle)

stock-photo-sensual-brunette-woman-posing-in-dark-sexy-lingerie-435487837.jpeg
6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx