Erotické masáže Praha

Kira – Candy Shop Massage

Tak jsem mel chut v Cukrarne objevit nejaky novy, dosud nerecenzovany zakusek, a volba padla na Kiru. Zvolil jsem masaz pussycat na 60 min za stale akcnich 2200 Kc a k tomu libani za 500 Kc. Objednani vyslo presne na muj preferovany cas, domluva jako vzdy ok. Na miste opet rychle vpusteni do baraku a nez jsem dosel ke dverim do salonu, tak uz jsem slysel jak se oteviraji a vyzvedla me recepcni, takze absolutne zadne cekani. Poucen z predchozich navstev jsem opatrne sesel schody, ale tentokrat ok, nikde jsem neskobrtl.

Pod schody u baru uz stala maserka Kira, na pohled vychodni holka se zakulacenejsim oblicejem, ale uplne normalni, nenapadna, nezmalovana, takova, kterych ted potkate na ulicich spousty. Oblecena do cerne sexy kosilky a v pantoflickach, s dlouhymi a rozpustenymi blond vlasy (sepnute v copu je mela jen ve sprse a pri masazi). Privitali jsme se polibkem na tvare, s recepcni doladili typ masaze a priplatkove sluzby viz vyse, dal jsem jednoho frtana a odebral jsem se s Kirou na pokoj.

Na pokoji se Kira hned dotazala zda-li dame spolecnou sprchu, ktera se jak znamo v tomto salonu neda odmitnout, samozrejme jsem souhlasil. Nabidla mi pomoc s mym svlecenim, ale to ja radeji sam. Velke pozitivum bylo, ze Kira jiz vubec neopustila pokoj, odstoupila stranou a zacala se take vysvlekat z kosilky, takze to byl takovy bonusovy striptyzek. Jeste nutno zminit, ze komunikace v Cj bez problemu, ovsem spis jen ta naucena temata typu “das si neco k piti” nebo “pujdeme spolu do sprchy”, na vetsi pokec o volbach ci fotbalu to zas neni 😊 Spolecna sprcha od pocatku velmi kontaktni, uvodni pomazleni pod proudem vody a hned jsem byl vyzvan k namydleni jejiho tela, ktere je moc pekne, bez tetovani a zeleza, je stihla ale nikoli vyhubla a ma pekny vetsi zadecek, prsa krasne mladistve dvojky do ruky. Ruku mi sama nastavovala na sva prsa i do sveho klina, kdyz jsem se jen zlehka dotykal tak mi ruku jeste pritlacila, takze jsem zamiril i trochu dovnitr do mezirky. Behem sprchovani probehlo i nekolikrat takove spis vetsi pusinkovani nez nejake vasnive libani, pri tom me honila rukou, nastesti jen slabe, nebot jsem nechtel vyvrcholeni na zacatku, na coz se me ale nezeptala.

Presun na futon, povliknuti jednorazoveho prosteradla a zalehnuti na bricho. Jak byva zvykem trochu hlazeni po zadech a pak jiz s olejem a brzy prechod na body to body, po celou dobu na zadech zajizdela mezi pulky, koncetinam se prakticky vubec nevenovala, jen trochu chyceni za ruku, jinak stredem pozornosti zada a rozkrok, rotovala do vsech smeru, tu v sede na mych lopatkach, tu zas s hlavou vedle me hlavy a zafunenim do ucha, pak zas sedla vedle me a prsy prejizdela po mych zadech, no proste vsemozne uhly a pohyby. Otocka na zada rekl bych mozna trochu pred pulkou casu. Zeptala se jestli je vse v poradku, probehlo zas mensi libani a lisani se k tvari, pote uz opet telo na telo v ruznych pozicich, sezeni na mem brichu celem i zady ke mne a nechybela ani oblibena poloha, kdy se maserka klouze zadeckem s roztazenyma nohama smerem k vasi tvari, zde jsem byl opet pobidnut k zapojeni rukou, takze jsem si uzil kundicky dost, byla pekne vyholena, uzavrena s mirne vystouplymi pysky. Pak se Kira presunula do pozice 69, chvili dal od me hlavy, chvili zas par cm od ni, ovsem odstup takovy, ze jazyk zapojit nesel. Musim rict, ze mne to sice nevadilo, vic se mi tentokrat libily hratky rukou, ktere byly intenzivnejsi nez pri bezne b2b masazi, ale nutno na to upozornit pripadne dalsi zajemce, ale nevim treba to muze byt u druheho zas jinak. Nakonec z klasicke 69 presla po pozice obraceny konicek a za meho neustaleho drazdeni jejiho rozkroku doslo k memu vyvrcholeni, ovsem mela docela pevny stisk, coz nemam rad. Pak me peclive utrela kapesnicky a lehla si vedle me, trocha polibku a jinak klasicke polezeni beze slov s jemnym vzajemnym hlazenim tak, aby se dodrzel cas. Po celou dobu, od uvodni po zaverecnou sprchu, se Kira velmi projevovala verbalne, tedy hodne vzdychala, az moc, pusobilo to dosti strojove, nevychytala tak ten spravny okamzik napr. pri drazdeni jeji kundicky ci prsou.

Zaverecna sprcha opet spolecna, znovu vzajemne namydleni a oplachnuti, mazleni, zaverecne libani, ale vse uz v takovem lehcim duchu. Pote opet spolecne oblekani, ovsem ona samozrejme mnohem rychleji, nebot si vzala zas jen tu kosilku a na chvili odesla s tim, ze se vrati az budu oblecen. To bylo tedy poprve, co opustila mistnost. Ja se mezitim oblekl a Kira me pak vyzvedla, sli jsme spolu na bar, rozloucili se opet polibkem na tvar a pak jiz sam po schodech nahoru, cas dvere-dvere temer jako vzdy 70 minut. Celkove tak dalsi prima zazitek s mladou vychodni holkou, kterou doporucuji, jen tedy nevim jak je na tom s tim lizinkem, tak snad daji vedet ostatni v recenzi nebo v komentu 😊

https://tapky.info/?4359,kira-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

kira-7-1.jpg kira-6-0.jpg

0 0 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
25 ledna, 2023 20:04

Aaaaa Fuckster si prave pripisuje tri listky do losovani, takze tento mesic se hraje jiz jen o 4 masaze zdarma 😀
…. modri uz vedi 😀

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx