Erotické masáže Praha

Angelika – Luxury Grand

Nejsem horňák ani dolňák, jsem asi totalňák – mám rád ženské tělo jako takové, dokonce si rád pohladím i bříško, co ženy nemají rádi, protože si myslí, že „ověřuji obsah tuku“, ale to vůbec ne. No ale když jsem spatřil fotky Angeliky, tak jsem se na ni/ne musel jít podívat. Zpočátku se mi nedařilo trefit její nepříliš častou pracovní dobu, což vlastně není na škodu. Masérky, které nepracují příliš často, většinou stojí za to. Když se mi to už konečně podařilo, tak si vybírám základní erotickou masáž na 60 minut za 1900kč, jindy bych bral 90 minut, ale doba je špatná a co když to bude kozatý bubák?

No nebyl. Angelika v šatičkách až po zem mi s úsměvem otevírá dveře. Hezké uvítání s pusami na obličej. První dojem velmi dobrý. Angelika je pozitivně naladěná a působí vyrovnaně a klidně, taková obyčejná česká holka (v tom nejlepším slova smyslu) s neobyčejným dekoltem. Odvede mě do místnosti s vlastní sprchou, donese vodu a nabídne společnou sprchu, kterou určitě beru. Když shodí ručník, tak si samozřejmě všímám jejího poprsí jako první. No pánové, řekl bych, že pro „horňáky“ povinnost zajít k této slečně. Velice pěkné přírodní 4ky. Tím, jak je Angelika ještě mladá, tak gravitace zatím neměla tu čest. Luxury.

Ve tváři je to jedna z těch dívek, co jsou tak nenápadně hezké. Nevím čím to je, ale s některými ženami to mám jako s alternativní hudbou, na první pohled/poslech až tak nezaujme, ale čím více se dívám/poslouchám, tím více se mi líbí. Angelika není žádná lolitka a zdálo se mi, že je vyšší než udávaných 170 cm. S většími prsy je většinou spojen i větší zadek. Takže tak, je za co chytit a já jsem velmi spokojen. Angelika je jinak docela štíhlá, při masáži jsem občas cítil její žebra. Na udávaných 19 let působí až příliš dospěle, myslím, že má víc, ale mě to nezajímá, nemám nějak velký zájem o masáž od maturantky.

Úvodní sprcha byla hezká, nejprve jsme pokecali, ale po chvíli se už ke mně začne tulit a jemně vzdychat do ucha. Objímáme se, následně se otočí, aby mě trochu vydráždila zadečkem. Já zatím „odvážím“ její kozenky. Sprcha tedy příjemná a přítulná. Trochu předjíždím, ale kéž by tuto přítulnost, kdy jsem ji mohl líbat po krku, tváři a nad prsy přenesla i na masážní lůžko. Po přesunu na matraci se mě v úvodu ještě zeptá, jestli mám nějaké speciální přání, že bychom se uměli dohodnout. V hlavě mě napadají různé věci no raději odpovídám jako vždy pasivní „ne“. Mám z ní takový pocit, že pokud máte nějaké požadavky, tak by to v rámci pravidel nebyl problém.

Na začátku si naolejuje ty její majestátní prsa ale následně začne s ruční masáží nohou a hýždí. Možná to byla náhoda a já se mýlím, ale zdálo se mi, že to udělala schválně, takhle vypadala ještě více sexy v zrcadle do kterého jsem hned čuměl. Jak už jsem podotkl, líbí se mi čím dál víc. Ruční masáž je spíše tak průměrná, neřekl bych, že je vyškolená masérka, ale to mě nějak netrápí. Zbytečně to nenatahuje a začne mi prsy pomalu klouzat po zadku a zádech. Velice příjemné, její prsa mi sklouzají až na penis, uuuaa

Celkově je masáž od Angeliky něžná a zachází s mým tělem velmi opatrně. Opatrně ho tam dolů i trošku polechtá. U B2B pozoruji její krásné křivky a to její výrazné ženské tělo v zrcadle. Luxury. Když si sedne blíže k mé hlavě a masíruje krk, tak se jí začnu dotýkat i já, na což reaguje pozitivně jemnými vzdechy. To mám rád, když to není v naprosté tichosti a nemusí se to zase ani přehrávat. Z její strany je to pěkně decentní. Ke vzdychům do ucha či earjobu nebo propletení prstů nedochází, škoda, mohla by tyto prvky zapojit.

Otočka myslím, že ještě v první polovině. Angelika mě nejprve začne hladit a masírovat od hlavy směrem dolů, já si zatím hraji s její perfektní výbavou. Po naolejování začíná s B2B a prsní masáží penisu. Ta mimochodem tvoří asi 75% masáže po otočce. Fakt mu nedá moc klid a mám ho často při, na nebo mezi jejími ňadry. Angelika dobře ví proč jsem přišel. Věnuje se mu dostatečně i ručně, takže komu na tom záleží, tak si s Angelikou užije. Je to velmi vzrušující a Angelika vidí, že se mi to líbí. Udržuje při tom oční kontakt, takže si všímám i jejích zelených (nebo světle modrých?) očí. Nastaví se i kolmo k mému tělu, takže ji mám celou na dosah a začínám se věnovat i jejímu zadečku a samozřejmě mi ruka šmatrálka sklouzne i na pussynku, při čemž sleduji jedním očkem její reakci. No nepozoruji žádnou, tak to nijak nepřeháním a Angelika se zanedlouho vrací na klouzání zepředu. Škoda, že při tom nesklouzne s prsy častěji i přes mou hlavu, abych je mohl líbat.

Takže abych jen nechválil, tak tohle mi chybělo. Nějaké větší přitulení tvář k tváři, nebo prsy, přidalo by to na intimitě a erotice. Trochu tomu chyběla i kreativita, na 90minutovou masáž bych to neviděl. Ale zase na druhé straně, kdybych to nahlas vyslovil, tak si myslím, že by s tím neměla žádný problém. Když viděla jak si užívám tu prsní masáž orgánu, tak v tom prostě pokračovala. Jinak své přednosti prezentuje po otočce celou dobu, nepamatuji si že by ke mně byla byť jen na minutu otočená zády nebo někde mimo dosah u kolen.

V podstatě je Angelika stále ještě nová v tomto odvětví. Pochválit musím závěrečnou polohu, kdy vyšpulí prdelku do zrcadla, udržuje oční kontakt a tentokrát výrazněji reaguje na mé hrátky, což je sice účelové, ale moc fajn a vzrušující. Končím kde jinde než na jejích prsou. Dáváme ještě příjemný pokec, při čemž leží spíše vedle mě, než při/na mně. Zjišťuji, že holka je velmi bystrá a na úrovni. Cítím se s ní fajn a pokec příjemně plyne. Závěrečná společná sprcha už jen očistná. Mimochodem hezky voní a já od ní voním ještě jistý čas po masáži jako květinka.

Hodnotím pozitivně, i když na 10 z 10 to nebylo, ale možná jednou bude, kdyby přidala na GFE, ale asi se jí nechce hrát až takové divadélko, možná po ověření při opáčku. Nebyla to žádná divočina, ani nuda, taková příjemná pohoda, takže jsem odcházel s úsměvem na tváři. Čas jsem nějak zapomněl zkontrolovat, ale určitě byl dodržen. Pokud se naše rozvrhy opět někdy setkají, tak bych si to s ní zopakoval, ale už bych nabral odvahu a vyřkl svá přání na začátku.

https://www.tapky.info/?4143,angelika-luxury-grand-605-958-304-605958304

Bez-nazvus-0.jpg Bez-nazvu-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx