Erotické masáže Praha

Karina – Massagehall

Po dobré zkušenosti s Kamilou jsem ještě v prosinci dostal chuť znovu na exotiku, tentokrát bohužel s velmi rozporuplnými výsledky. Na webu vypadá vše naprosto skvěle, tak jsem s nadšením vybral nějakou Asiatku z nabídky. V rezervovaný den a čas zvoním na Vinohradské a po otevření dveří jdu po schodech dolů, kde mi otvírá Karina. Podobně jako Kamila to je s tím původem z Asie trochu na hraně, Karina je z Kazachstánu a to je pro mě osobně Asie jen tak napůl. Česky mluví docela dobře, byť mi nepřišla jako úplně nejbystřejší. Foto na webu docela sedí, ale tělo měla trochu povolenější než jsem čekal.

Na pokoji domlouváme B2B na 60min a ona mi odejde pro pití. Čas jsem nějak přesně nestopoval, ale přišlo mi, že čekám dost dlouho. Následovala sprcha, která byla taková sterilní, čistě umývací. Masáž na zádech taková nijaká, že si ji po několika týdnech už ani moc nevybavuju. Vystavování v zrcadle taky nic moc. Nějak za polovinou se přetáčím a zde jsem konečně čekal víc. Po chvilce B2B, kdy mi přijde, že myšlenkami je úplně mimo a má takový až mračný výraz se mi nakonec postavil, když jsem jí mačkal prsa. To ale vedlo k tomu, že mi ho hned začala honit jak robot a já se udělal. Všímám si hodin a zbývá ještě hodně času. Ona si sedne tak nějak bokem, skoro mimo dosah a letmo mně hladí na rukách. Byl jsem z toho zážitku celej nějakej nesvůj, takže když jsme se pak v závěru zvedli a šli se spolu ještě umýt od oleje, byl jsem vlastně rád, že je konec. Pak cáluju 1900 a mizím. Čas dodržen, ale řekl jsem si, že toto už zažít nechcu.

P.S. škoda, že jsem nenarazil na tento web dřív, to bych si vybral jinak… Jestli se do RH někdy vrátím, tak asi jen za Zoe, která na mě z recenzí působí jak místní legenda.

https://tapky.info/?4106,karina-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Karina2-1.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx