Erotické masáže Praha

Helena – Le Velour

Trochu navážu na zatím jedinou recenzi této dívky od kolegy z 4.12.

https://www.tapky.info/?4216,helena-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Příchod do studia bez problémů. Před návštěvou dostanete ohledně vstupu přesné instrukce. Studio se nachází na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Před domem není potřeba nikam volat, diskrétně zazvoníte a celkem rychle se dostanete dovnitř. Dle instrukcí pokračujete interiérem domu, kde vás následně čeká ve dveřích svůdně oblečená vámi vybraná dívka.

Následuje rychlý přesun na pokoj, kde si v příjemné atmosféře ujasníte případné detaily vaší návštěvy. Helenka samotná je velice milá a empatická a už v těchto chvílích začíná navazovat erotickou atmosféru. Následně vás pošle do koupelny, ale ještě předtím vás vyzve k odložení oblečení pod jejím dohledem. Na toto trošku nestandardní chování jsem byl připraven, protože je na to upozorňováno v několika recenzích na toto studio. Za sebe však musím říct, že mne nakonec celá tato situace nabudila a vzrušila, nakonec se mi to vlastně líbilo.

Samotná sprcha je celkem malá. Při sprchování si můžete přečíst instrukce ohledně chování na masáži, což je celkem vtipné. Po příchodu ze sprchy následoval žhavý striptýzek, po kterém stál můj kamarád v plné polní. Tuto mou reakci přijala Helenka se spokojeným a příjemným úsměvem. Následně mi „pomohla“ s položením se tak, abych si „neublížil“, což komentovala se značně erotickým podtextem.

Helenka samotná je opravdu drobná dívka. V obličeji mi přišla pěkná, delší blond vlasy také OK. Schůzku jsem si domlouval díky nečekané díře v pracovním programu na poslední chvíli a ona byla vlastně jediná volná, základní info jsem si k ní pochopitelně zjistil, ale fotky jsem si důkladně neprohlídl. Následující hodnocení její postavy proto neberte jako kritiku, ale spíše konstatování. Má několik tetování, která jsou celkem výrazné. Na prvních fotkách na stránkách nejsou vidět, ale je pravda, že na dvou posledních už ano. Za mě to bylo největší negativum celé akce, osobně totiž nemám takto výrazná tetování vůbec rád. Navíc mi to k jejímu něžnému tělíčku vůbec nepasovalo a v některých chvílích akce to na mne působilo vyloženě rušivě a negativně. Vzhledem k její drobné a štíhlé postavě nečekejte žádná velká ňadra, ale jen malé, zato pevné kozičky s ostrými bradavkami. Někomu by se mohlo zdát, že má o něco větší zadek.

Akce samotná byla jinak OK. Je velice aktivní, jak po straně masážní, tak se od prvního okamžiku snaží, aby byl zákazník vzrušený a užíval si každý její dotek. Vzhledem k její drobné postavičce mne překvapilo, že umí i pěkně přitlačit. Což mi nejvíce předvedla v pozici na břiše, po otočce na záda následovala divoká jízda. Která už byla zaměřena trochu jiným směrem.

Holčina je opravdu snaživá, divoká a plná energie. Neustále je v pohybu, mění pozice a neustále se nastavuje do nových vzrušujících poloh, v kterých vám předvede každý možný detail svého těla. V pozici 69 jsem měl její široce roztaženou a doslova otevřenou kundičku doslova centimetr před obličejem. Nechá na sebe sáhnout i v místech, která mají jiné masérky zapovězeny. V podstatě mne k tomu sama vybídla, ale dovnitř nesmíte. Její specialitou je práce nohou, které využívá více než jakákoliv jiná masérka, co jsem doposud zažil. Pomocí nožiček proběhlo nakonec i zakončení celého programu a musím říct, že to pro mne byl nový, zatím nepoznaný, zážitek. Ale velice příjemný. Jediné malé negativum je, že vzhledem k velikosti jejího poprsí mi tam chybělo trochu více hraní si s ňadry. Ale toto je opět můj osobní názor, většinou preferuji větší kozičky.

Celkově akci hodnotím kladně. Helenka je snaživá, akční a od první do poslední minuty se snaží, aby byl zákazník spokojený. Osobně však opakovat nebudu a to v podstatě z jediného důvodu a to jej její rušivé tetování, jinak jsem byl spokojen.

Masáž body to boby, hodinka, 1900kč

helenka.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx