Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop Massage

Na tuto masérku jsem se nechal zlákat pozitivními recenzemi tady zde. Nicméně s pozitivitou jednotlivých příspěvků bohužel nemohu plně souhlasit. Důvody uvedu níže.

Návštěva proběhla začátkem prosince. Podnik Candy Shop Massage patří mezi mé oblíbené a zatím jsem téměř vždy byl spokojen. Jejich velkým plusem jsou vždy úvodní sprchy s masérkami, které jsou velmi kontaktní a již zde většinou proběhne mé první uspokojení. Doteky si nechá líbit i opačně, ale je/byla ten den velmi citlivá.

Po nějakých 5-10 minutách společného sprchování se odebíráme k masáži. Molly má opravdu hezká, velká prsa. Není drobné postavy, ale tělo má poměrně pevné, byl jsem s ním spokojený. V obličeji jde o hezkou holku, a tak jsem si říkal, že určitě bude vše v pořádku a budu odcházet spokojený.

Masáž na břiše je poměrně dobrá, umí přitlačit a spíše si užívám pěkné masáže. Tato část masáže trvala poměrně dlouho (40-50min). Poté jsem se již začal otáčet, abych si užil to, kvůli čemu jsem na tuto masáž dorazil. Molly byla dole poměrně citlivá (nevím, zda to bylo spojené s předchozími masážemi a nebo je to u ní normální). Zde tedy došlo na první věc, na které jsme se neshodli.

Poté již došlo k vyvrcholení, nicméně zbývala spousta času. Čekal jsem, co se bude dít. Molly si pouze lehla na futon a vypadala velmi unaveně. Z její strany poté bohužel nebyla vidět žádná aktivita, což mě mrzelo. Stále opakovala, že unavená není. Vrcholem všeho ovšem za mě bylo, když chtěla jít do sprchy 15-20 minut před koncem masáže – to by se stávat nemělo. Poté jsme tedy spolu leželi na futonu v objetí, ale nic významného se nedělo.

Na závěr tedy pouze shrnu, že masáž Molly nebyla vůbec špatná. Nicméně co se dělo po masáži se mi opravdu nelíbilo. Samozřejmě dokážu pochopit, že toho daná slečna může mít i někdy dost (nepříjemný klient, spousta směn, něco se stalo v osobním životě). Jedná se o první negativní zkušenost v tomto podniku. Někdy se samozřejmě stát může, předchozí návštěvy byly v pořádku.

Doporučit masáž u této slečny mohu, ale vzhledem k ostatním důvodům opakovat nebudu 🙂

 

Molly.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx