Erotické masáže Praha

Ella – Ella Annonce

Tato návštěva proběhla již v polovině loňského roku, v červenci. Jednalo se o jednu z prvních masáží, kterou jsem vůbec absolvoval. Určitě jsem byl trochu nalákán zveřejněnými fotkami a dříve jsem někde nalezl i nějakou recenzi. Každopádně teď už nevím, kde to bylo.

Domluvili jsme se na termínu den předem. Daný den jsem tedy vyrazil za Ellou, na místě jsem byl ve stanovený čas. Po zavolání mě Ella naviguje do výtahu a sdělila mi patro, do kterého mám jet. Poté už čeká hned za dveřmi.

Vzhled jsem očekával trochu jiný, ale postavu měla pěknou. Myslím si, že byla i o něco starší než uvedených 35let. Dal jsem si rychlou sprchu a už se těšil na masáž. Vždy mě trochu mrzí, když není možné si dát sprchu společnou a trochu se s masérkou poznat – byla zde vana. Musím říct, že Ella byla fajn, masírovala dobře. Doteky na ní také nebyly žádným problémem (v rámci pravidel). Samozřejmě jsem dříve neměl úplně masérské srovnání a byl jsem v té době natčený.

Zpětně musím říct, že to nebyl žádný průser ale ani žádná hitparáda, za kterou by se člověk velmi rád vracel. Zakončení se podařilo. Není to za mě úplně na doporučení a opakovat nebudu.

Ella.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
16 ledna, 2023 19:26

To ze tu maserka nemela profil samozrejme nevadi, profil jsem ji vytvoril, takze jsi udelal vsechno spravne.
Bohuzel mi vadi slaby popis samotne masaze, takze bez listku do slosovani. A le je to pochopitelne, ze po pul roce a XX dalsich masazich si uz prubeh asi uplne nevybavis, kdyz to nebyl TOP zazitek 😉

17 ledna, 2023 23:10

Já jsem byl u Elly někdy v létě, jelikož to mám z domova docela blízko tak jsem jí chtěl zkusit.
Dal jsem B2B, ale do luxusní masáže to mělo hodně daleko. Masáž na břiše trvala 40 minut, bylo to spíš ježdění lokty po zádech, kámoše si ani nevšimla, erotika na nule.
Po otočce také nic moc, jen rychlé vyhonění. Postavu má docela dobrou na to, že jí je asi 40.
Na opakování, ani doporučení to rozhodně není.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx