Erotické masáže Praha

Kamila-Candy shop massage

https://tapky.info/?4137,kamila-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

  • 1700 tělo na tělo 1 h.

Hned v úvodu musím zmínit, že tohle nebyla moje první návštěva tohoto salonu. Tentokrát jsem si domluvil termín u Kamily (u ní bylo napsáno, že je asiatka). Má zvědavost mi nedala, řekl jsem si, že to prostě musím zkusit. Vstup do salónu se nachází na rušné ulici, zazvonil jsem na zvonek a po chvilce byl vpuštěn dovnitř. Kamila už na mě v tu chvíli čekala na baru. Kolem ní stály i další krásné slečny. Nabídla mi pití, vzal jsem si jen vodu. Diskutovali jsme o tom, kterou masáž bych si přál. Vzala mě do pokoje, kde je mimo jiné i sprcha.

Kamila je tmavší pleti, ale není asiatka. Zdá se tedy, že to byla jen reklama, která měla přilákat další zvědavce jako jsem já. Moc zaskočený jsem však nebyl, 80% obsahu na webu je trochu přikrášleno, zejména pak věk. Kamile určitě nemohlo být 19 let, tomu nevěřím! Za pár minut Kamila přichází a míříme společně do sprchy. Kamila je pohledná dívka, ve sprše mě umyje, bohužel bez žádné erotičtější atmosféry. Její postava je dost podobná fotografiím, není atletická – proto pevný zadek a prsa nečekejte. To ale v žádném případě neznamená, že není atraktivní. Masáž začíná klasicky, masáží nohou, hýždí a zad. Použití loktů jsem s nadšením uvítal. Masáž byla velmi dobrá, ale opět ani zde žádná erotická atmosféra. Vzdychá mi do ucha a zdá se, že mě dívka prostě neměla ráda.Asi v půlce masáže se otočím na záda. Usměvavá Kamila se mě zdvořile ptá, zda-li je všechno v pořádku. I přesto, že jsem chtěl říct, že ne, odkýval jsem to. Kamila si na mě sedne a rukama se zezadu dotýká mého péra. Nechává mi naprostou volnost, mohu se dotýkat celého jejího těla. Někdy si dokonce myslím, že se jí to líbí. Klouže po mně svými prsy a krásně voní. Dokonce jsem ji požádal abychom zkusili polohu 69, nebyla proti. Pak mi honila ptáka a já se udělal.

Omlouvám se za nudnější recenzi, samotná masáž byla stejně nudná. Nemohl jsem toho moc napsat, bylo to pořád stejné.Kamilu tedy osobně asi nemůžu doporučit. Je to ale milá holka a myslím si, že kdybych jí padl do oka, masáž by vypadala úplně jinak. Masáž mi udělala opravdu dobrou – nebude vás hodinu objímat, ale vaše záda vám po masáži určitě poděkují. Salón není špatný, jen mě zneklidňuje neustálé mluvení dívek u dveří.

 

kamila_0113.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 ledna, 2023 23:02

Konečně někdo taky napsal zas že to není asiatka 👍 ale přičítám to tomu že každý to bere asi jinak , pro mne není typická Ruska s Kazachstána( tady na hraně) asiatka ( být geogracky ano a vlastně tedy salon píše pravdu 😅)
Existují Kazachstánky Rusky více asijského typu ale tam bych Kamilu neřadil 🙂

Last edited 1 rok před by Peters32
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx