Erotické masáže Praha

Laura – Excelent

Dosti nezkušeně jsem se objednal do Excelentu.

Objednání telefonátem, operátorka příjemná, ráda poradí a jelikož jsem nebyl úplně rozhodnutý, ke které masérce bych rád, tak mi nabídla 2, které byly volné, jméno a Laura, telefonuju z auta přes hansfree, tak rovnou kontroluju fotky a celkem se mi líbí, chci jí vyzkoušet. Souhlas, oznámení, že adresa na stránkách odpovídá a za půl hoďky už zvoním v ulici M.Cibulové, dost mě překvapilo, jak velkorysou mají reklamu na vstupu a furt se otáčím s pocitem, že na mě určitě všichni koukají a vědí čeho jdu dosáhnout, naštěstí neni ulice tak moc frekventovaná a dveře se otevírají během pár vteřin. Objevuje se usmívající holka odpovídající fotkám, tak jsem spokojený a vrhám se dovnitř. Překvapil mě těžký závěs, ve kterém jsem se skoro ztratil, když jsem se probojoval za závěs, tak tam je obrovská místnost, kde dle instrukcí odkládám obuv a jsem vedený na pokoj sousedící přímo s touhle velikánskou vstupní halou.

Domluva – Intim masáž – 60mint – 2000Kč – Laura – Excelent Masaze – 731 884 923 – 731884923 – Tapky.info

Jelikož jsem ze vstupní haly celkem spěchali, předpokládám, že kvůli snaze se vyhnout dalším masážníkům, tak přislo objetí a pusa na tvář na pokoji, nijak si neštěžuju, protože už jsem to ani nečekal. Potvrzujeme si smluvenou masáž, probíhá platba, odeslán do sprchy, která je na pokoji a masérka mizí… asi šla odevzdat peníze, netuším. Osprchuju se celkem rychle a ulehám na břicho na matraci ležící na zemi. Laura se do pár minut dostaví a odhazuje ručník, ve kterém dorazila, na každé straně matrace na zdech jsou úzká zrcadla, ve kterých vidím sebe a malinkatý proužek nad mým tělem – asi nechávají prostor k fantazii, když z masérky není vidět téměř nic…

Začíná nanášení oleje a masáž rukama, nic extra, když si můžu skoro vykroutit oči abych něco viděl, když se Laura nachází hóóóóódně daleko u mých nohou… vzdávám snahu něco vidět a pokládám hlavu na miniaturní polštářek zavírám oči a doufám, že se brzy přesune masáž k intimním partiím. No neni tomu tak, mám umaštěný nohy a zadek bez jediného brnknutí o koule, ale konečně se masérka přesouvá od nohou za mojí hlavu, tedy je teď v kleče s mírně roztaženýma nohama a když si zaklonim hlavu, tak mám hezký a blízký výhled na její mušličku. Roztírá mi olej po zádech a já jí začínám hladit po stehnech, načež jsem upozorněn, že žádný dotyky v intimních partiích. Chtěl jsem být vtipný a řekl jsem, že doufám, že to neni oboustranně a že si aspoň já budu moct užít její dotyky v oblasti třísel. Snad jsem trefil, protože se usmála a řekla, že mám ještě vyčkat a že na zádech to bude lepší, ale, že má určitý postup a masáž zad nevynechá. Je ale pravda, že celkem urychlila obyč rozpatlávání oleje a přešla na B2B – asi tak na 2 minuty a velí k otočce.

Po otočce kontroluje stav tvrdosti de facto bez prodlevy, rukama od oleje bez dalšího nanášení mi ho staví do pozoru a ledabyle se pousmívá. Netrvá to ale dlouho a začíná stejný scénář jako v první části. Přesouvá se daleko ke kotníkům, roztírá olej po nohách a opět bez dotyku v tříslech, pak hurá za hlavu, tentokrát teda ani nic nevidim, protože to nevim jak bych měl dokázat si tu hlavu tak moc zvrátit dozadu. Tak aspoň zas využívám ruce k otlapkávání, tentokrát teda dostávám i upozornění, že jí moc sahám na prsa – COOO??? TO JAKO FAKT??? Stahuju se a začínám být dosti špatně rozpoložen. Přešla na B2B, ale fakt mě to nebavilo, bylo to bez nápadu, jen párkrát se svézt nahoru a dolu a už klečí vedle mě a jde si odškrtnout finále. Strašně mechanicky bez pohledů do očí, bez úsměvu, bez nápadu, bez čehokoliv na čem by se dalo stavět. Po chvilce stříkám, utírá beze slova a okamžitě mě odesílá do sprchy, ani se neptám, jestli by bylo možné aspoň závěrečná sprcha ve dvou a jdu se umýt. Laura zas někam zmizela a vrací se až když jsem oblečený, no to trvalo dost dlouho a nechápal jsem co se to stalo… Říká mi, že musíme chvilku počkat, což slyšim sám, že zrovna se tam jiná masérka loučí se svým klientem a zní mi to mnohem veselejc, než to co proběhlo u nás.

V hlavě si přehrávám průběh a říkám si, že jediná pěkná část byla těsně po otočce, kdy jsem měl pocit, že má ptáky ráda a že si s nim bude hrát víc, ale dotkla se ho jen po té otočce a na konci při mechanickym honění.

Za mě opáčko nebude. Tělo fakt super, ale přístup je na bodu nula. Ty peníze byli vysloveně vyhozený.  Koukám, že teď už ani není v nabídce salonu.

Doporučení určitě dát nemůžu, nevím, jestli je to salonem, nebo samotnou masérkou, ale tohle fakt nebylo dobrý. Tak jsem si tu vylil srdíčko a trhám si vlasy, že jsem tam vůbec lezl.

 

laura_0417.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 ledna, 2023 17:26

Tak jako mám srandu ze zdejších „expertů“, pro které nemožnost sáhnout do rozkroku = negativní recenze, tak nemožnost sáhnout na prsa teda přijde jako úlet i mně. Já mám teda v poslední době spíš „štěstí“ na masérky, co mi tu ruku samy přesměrovávají na prsa, když je držím třeba za bok, asi si myslí, že jsem stydlivej nebo co  😂  Tak to jako dík za pomoc, ale zvládnu to ošahávání i sám, bez obav  😀 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx