Erotické masáže Praha

Ketrin – luxury grand

Tak jak to shrnout, v luxury už jsem byl jednou před touto návšetěvou a byl jsem spokojen, nicméně tentokrát už to nebylo tak dobré a proto jsem se rozhodl napsat recenzi. Erotická masáž 60 min, 1900,-

Domluva s operátorkou byla bez problémů, salon je v docela dobré lokaci, tak jsem vyrazil. Po smsce že jsem na místě jsem čekal asi 2 minuty a otevřela mi Ketrin, trošku se usmát by jí neuškodilo, jinak je to pěkná mladá blondýnka se sexy tělíčkem což jde poznat ikdyž byla při otevření oblečená. Vede mě na pokoj, což je bohužel ten bez sprchy. Sprchu jsem si dal raději sám, jelikož vím jak je ta společná koupelna maličká (po mé předchozí návštěvě). Po přesunutí do pokoje jsem si ulehl a Ketrin začala. No nemůžu říct, že by masáž na břiše byla víc, než rozpatlávání oleje. Vím, že Ketrin už je v salonu dost dlouho na to, aby se naučila základní masážní techniky a nebo je taky možné, že už v ten den byla unavená a prostě se jí nechtělo, ale těžko říct jelikož jsme žádnou větší konverzaci spolu neměli. Snažil jsem se alespoň uvolnit a prostě si odpočinout jelikož nějaký velký erotický náboj v tom nebyl. Čekal jsem na otočku, která přišla zhruba po 25 minutách “masírování“ a doufal, že atmosféra bude divočejší.

Po otočce si ke mě klekla a započala frontální útok, jelikož jsem na to nebyl vůbec ale vůbec navnaděný a erotično bylo nula tak mi to bylo z počátku chvílema až nepříjemné. Po nějaké době mechanického honění se jí ho podařilo postavit. V tomto momentě jsem zavřel oči  a myslel na něco jiného, abychom se dobojovali konce co nejdříve to půjde. Na Ketrin ani její tělo jsem nedosáhl, takže to bylo o něco horší. Po 10 minutách se zadařilo a já byl snad i rád, že je konec. Zbývalo asi 15 minut a já jsem se raději sám odebral do sprchy abych se sebe smyl olej. Ketrin je krásná a má super tělo ale za ten přístup bez známky radosti a přístupu jako by to bylo pro ni utrpení, její klady nemají žádnou váhu. Možná to bylo mnou, možná jsem se jí nelíbil, možná byla unavená nebo smutná ale pro to jsem tam nepřišel.

Nemám rád, když tyhle holky dělají práci, kterou nesnáší. Pokud to dělat nechceš, tak to nedělej, Já tam chodím pro požitek nejen můj ale i pro požitek masérek které si to užijí a jsou rády, že jsem přišel. Ošklivý nejsem a choval jsem se slušně, tak je těžké věřit, že to bylo mnou.

Příště si vyberu jiný salon ikdyž některé holky v luxury jsou určitě super.

Za mě opáčko u Ketrin nebude, zkusím štěstí jinde.

https://tapky.info/?3252,ketrin-luxury-grand-605-958-304-605958304

ketrin.webp

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 ledna, 2023 20:44

Toto zní strašně chlape, jako nucení holky k handjobu za prachy. Masérka může být sexy a krásná, ale je to prd platné, když ji to očividně nebaví, to je potom utrpení pro nás, a i když dojde k ‚úspěšnému vyvrcholení‘, což není zas až taková věda, nestojí to za to.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx