Erotické masáže Praha

Jasmína – Luxury grand

60 min – klasická erotická masáž / 1900,-

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

Před koncem minulého roku jsem se rozhodl navštívit nějakou novou holku, v té době bez recenze. Volba padla na Jasmínu z Luxury. Domluva s operátorkou proběhla jako vždy přes WhatsApp bez problémů.

Salón asi představovat nemusím, stejně už se přestěhovali na novou adresu.

Jasmína je mladá holka, vzhledově v obličeji, mi úplně nesedla, ale to bude mít každý jinak. Postavu má hezkou lolitkovskou, prsa menší pevná.

Po přivítání  a odvedení na pokoj mi nabídla společnou sprchu, kterou jsem přijal. Na chvilku si odběhla a pak už jsme šli spolu do sprchy. Ve sprše byla Jasmína upovídaná, celého mě omyla, ale když jsem jí to chtěl opětovat, tak mi připadala odměřená, proto jsem raději nepokračoval.
Masáž na břiše nebyla nic co by mi uvízlo v paměti, o toho dole nezavadila, sem tam po mě sklouzla lehce promasírovala celé tělo. Byla celou dobu upovídaná, ale věděla, kdy s povídáním přestat.
Po otočce masírovala hlavně toho dole, celou dobu byla natočená tak, že jsem jí do klínu neviděl ani nedosáhl. Dotykům po těle a na prsa se nevyhýbala, ale přišlo mi to celé takové hodně profesionální a odměřené. Nevím třeba jsme si nesedli. Nakonec se povedlo moje dokončení. Poté si na chvilku lehla vedle mě. Pak mě vyhnala do sprchy, kam už jsem šel sám. ( nabízela společnou, ale neměl jsem na ní už náladu)
Po sprše si mě vyzvedla na pokoji,  proběhlo placení a rozloučení. Čas dodržen, přesně za 60min jsem byl venku.
Závěr: Asi jsme si nesedli, na můj vkus měla Jasmína moc profi přistup. Za mě to vyloženě průser nebyl, ale na opakování to není.

 

 

631D627F-039E-448A-BF83-211827312956.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx