Erotické masáže Praha

Alisa – Masáže Hanka

https://tapky.info/?1154,alisa-masaze-hanka-606-313-664-606313664

Masáže u Hanky jsem měl odchozené z dřívějška, ale roky jsem tam nezavítal. Alisa mě zaujala (asi všichni víme, čím to bylo 🙂 ), takže jsem se objednal na hodinovou B2B masáž za 1800 (na jejich webu vedena jako masáž all inclusive)

Nové prostory jsou v pohodě. Troška kardia při zdolávání dvou pater, dveře mají přímo do dvora, kde občas může stát dost lidí, ale asi mi to bylo jedno. Člověk má vždycky pocit, že na něj všichni koukají, ale spíš to tak není 🙂 Alisa je profík, masíruje už dlouho a aktuální foto z listopadu sedí.

Zpočátku klasický průběh, společná sprcha nenabídnuta, ale nevadilo mi to. Myslím, že kdybych si řekl, není problém. Čekání na futonu bylo trošičku delší, ale Alisa se omluvila. Hned od počátku panovala dost příjemná atmosféra, Alisa v nejmenším nepůsobila otráveně nebo nepřítomně, naopak se stále usmívala, lehce se dotýkala, profesionálka v nejlepším smyslu slova.

No a pak je vyvalila a já se málem zbláznil. Moc dobře ví, co je její hlavní předností, a pokud je chlap horňák, zdatně tomu masáž přizpůsobí. Na zádech hned od začátku ví, kde ladit struny, jemně pusinkuje, fouká na krk, zajíždí i mezi půlky a hlavně aktivně reaguje na to, co se člověku líbí. Otočka naštěstí přichází brzo a vše se samozřejmě ještě zlepšuje.

Alisa dobře střídá aktivitu a pasivitu, kdy střídavě velí ona a střídavě já. Honí kozama, což je super, nechává je sát, prý je na ně hodně citlivá, což je vidět. Simulace polohy na koníčka, což mám rád vždycky a dochází i k jejímu vrcholu. Pravej nebo předstíranej, je mi to jedno, protože to bylo super. Na žádost si i kleká a masíruje kozama, dokonce simuluje orál, dle pocitu bych v životě neřekl, že to dělá jen rukama. Bere ho blízko k puse, dráždí ho, fouká na něj a tře se o něj obličejem. Kolikrát se bojím, že překročí hranici (ne že by ten strach byl tak velkej), ale má v tomhle jasně stanovená pravidla, která dodržuje.

Po prvním vrcholu přitulení, příjemnej pokec, během kterýho stále laská a zkouší, jestli bude druhý kolo.  Jasně že bylo, i když jsme měli časovou tíseň. Alisa se na hodiny nekoukala, vyhověla všem přáním v rámci pravidel a dobře reagovala na neverbální signály. Čas dokonce o deset minut přetáhnut. Krásný to bylo.

pxl_20221102_095054842636.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx