Erotické masáže Praha

Foxy – Candy Shop Massage

Cukrarna tu sice dost frci, nicmene slecna Foxy zatim bez recenze, tak to pojdme napravit a mrknout se na tuto “lisackou” holcinu. Vyuzita zimni akce, masaz Pussycat za 2200 Kc na 60 min, tedy sleva 200 Kc oproti standardni sume.

Objednani klasicky bez problemu, po vpusteni do baraku jsem cekal tentokrat jen chvilku u dveri do salonu a otevrela mi sama hlavni akterka, oblecena do cernych civilnich satu, pozdravili jsme se a ja sel za ni po schodech do predsine, kde jsme se teprve predstavili jmeny a privitali polibkem na obe tvare. U recepcni jsem zaplatil, dal si drink, Foxy zatim stala u baru, dalsi maserky jsem nevidel a ani nikoho neslysel, zaplatil jsem recepcni a Foxy me odvedla do pokoje, v salonu opet pritmi a maserkou jsem byl upozornen na ty schody na chodbe, ale jak je tam jeste zaves tak jsem vubec nevidel posledni schudek a slapl do prazdna, nastesti se nic nestalo. Salone, udelejte s tim neco, proc se nemuze poradne svitit kdyz clovek prijde, staci jen po dobu odbaveni na baru a po presunu do pokoje klidne zhasnout. A jeste do toho ten zaves ktery ty schody zakryva.

Po spolecnem prichodu na pokoj mi Foxy ukazala kam dat veci, kde je rucnik, a ze se mam zatim svleknout a odbehla, o spolecne sprse nepadla rec, ale ja s ni automaticky pocital, takze jsem se jen svlekl a pockal na ni. Prisla po chvili v rucniku, sundala si ho a sli jsme se tedy spolecne umyt. Foxy je drobna divcina, na pohled obycejna holka, zadne umele rty, tuna mejkapu, tak se mi to libi, k veku bych asi pridal jeste par let, ale jak je stihla tak se to spatne odhaduje, na me az moc stihla, nicmene telicko je tedy takove lolitkovske, k tomu krasna mala prsicka, takove mensi dvojky a jak to tak byva krasne vzrusive bradavky 😊 Vlasy tmave, stazene do culiku. Zadne tetovani, pouze piercing v pupiku, takze parada. Cesky mluvi velmi dobre, tedy zadna bariera pri domluve, prizvuk vychodni, ale nevim odkud konkretne je. Zeptala se, jestli si preji dvakrat zakonceni, tak jsem rekl ze jen na konci, takze se nekonala nejaka prehnana divocina, vzajemne jsme se namydlili, chvili jen tak stali a hladili se pod proudem vody, pak oplachnuti a presun na futon. Takze spolecna sprcha zde opet nezklamala 😊

Pred masazi jeste Foxy natahla na futon to papirove prosteradlo, ja se pak polozil na bricho, pod hlavou maly, ale dost vysoky polstarek, maserka si klekla vedle me, chvilku hladila po zadech na sucho a brzy uz vzala olej, nanesla na zada a roztirala takovymi krouzivymi pohyby rukou, venovala se jen zadum a parkrat zajela mezi nohy. Tak po deseti minutach si rikam, ze uz by asi melo prijit b2b, misto toho jsem byl vyzvan k otocce, to me dost prekvapilo, takze zadne telo na telo, to se mi jeste nestalo. Ale byl jsem rad, aspon bude dost casu na predek. No a masaz predku se take nekonala 😃 Foxy se rovnou optala, jestli znam pussycat masaz, kdyz jsem potvrdil ze ano, ptala se jakou pozici bych si pral, ze je ji to jedno a ma rada vse a ze muzeme jit rovnou na to 😃 To je parada! Zadna automaticka 69 na konci, presne takto by to melo byt! Pozadal jsem tedy aby si lehla na zada, v teto pozici jsem to na masazich jeste nezazil, vzdy jen v ramci 69. Jazykove hratky trvaly docela dlouho, Foxy v klidu lezela, hladila me po hlave a rukach, zlehka obcas vzdychla. Kundicka krasne vyholena s vyraznymi vystouplymi pysky, obdobne jako kolegyne Bianka. Milovnici lizinku si zde jiste velmi uziji.

No a ani potom uz na zadnou masaz nedoslo, pouze presun do polohy 69, trochu pomazleni, pomalejsi rucni prace zakoncena vystrikem a precizni utreni kapesnicky. Pak si Foxy lehla k memu boku s hlavou na moji hrudi, chvilku jsme polezeli, pote Foxy rikala ze muzu do sprchy a odesla z mistnosti, umyl jsem se tedy sam, ale nevadi, erotiky uz bylo pro tentokrat dost. 😊 Zpet uz maserka dorazila opet v satech jako na zacatku, presun na chodbu, rozlouceni opet polibky na tvare a podekovani za navstevu. Cas dvere-dvere 70 minut.

Kdybych mel hodnotit masaz, tak by to byl nejzamracenejsi smajlik v historii tohoto fora, protoze vlastne zadna neprobehla. Spise jsem si pripadal, ze jsem na private, kde jsem si domluvil lizani a pak ze chci vyvrcholit 😃 Jinak celkove spokojenost, bylo to aspon zas neco jineho, slecnu doporucuji, “masaz” take, hodne by me zajimalo, kdo ma jake zazitky s ni, tak snad o ni jeste nekdo napise.

https://tapky.info/?4330,foxy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

foxy-5-1.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 prosince, 2022 18:37

Tak tady se ukazuje chytrost holky. Ja kdybych byl maserka tak bych to taky nenapadne smeroval tak abych 20 minut z masaze lezel na zadech a nekdo mi lizal kundu a jeste mi za to platil 😀

A lide jako ja jsou za to jeste radi a timhle smerem tlaci obcas tlaci i ostatni maserky 😀 Ostatne ja pri pussycat zacinam obvykle tak ze rovnou ze sprchy si je hazim na zada a az potom je necham at predvedou neco ony me 🙂

31 prosince, 2022 19:39
Reply to  pepino55

já bych k tomuto jen dodal že ne všechny holky co dělají pussycat toto vítají ( myslet si o tom může každý co chce, z jednoho úhlu pohledu je to možná služba co to obsahuje z druhého to má mít kulturu a nějaký ‚ postup‘) takže to chce s citem , teď se na‘ chudáka‘ Foxy bude stát fronta ‚uchylu‘ co budou vyžadovat lizing je možné Foxy to je možná jedno ale ne každá to tak má.. doufám že většina chlapů dělají holkám co je jim příjemný ( je ovšem jasné že ne všichni to tak mají co sem zaslechl pár historek)

1 ledna, 2023 09:12
Reply to  Peters32

Naprosto souhlasím. Takovéto recenze jsou naprosto kontraproduktivní. Teď si kdejakej desperát, co tady jen slídí, přijde zvednout sebevědomí a tuhle holku to brzy semele. To se týká i pozitivních recenzí na dobré holky. Všem je jasné, že taková recenze jen zablokuje dobrou holku pro ty, který si ji složitě našli a ta holka se většinou pod náporem úchylů zkazí….

Jinak pochvala candyshopu za cenovou politiku, cena masáže u nich a u konkurence se často liší o petistovku i více!

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx