Erotické masáže Praha

Chloe – Matahari Salon

Čerstvá záležitost, čerstvá recenze. Na Chloe jsem si „brousil zuby“ už delší dobu, prvně vlastně ještě když masírovala ve Sweet Chilli, nyní v Matahari. Přijde mi, že v Matahari máte celkem záruku pěkné slečny, kvalitní masáže, ale už ne tolik divokého zážitku. O tom se ostatně rozepíšu níže.

Příchod do Truhlářské, na recepci slečna zavolá na Chloe, která po chvilce přicupitá po schodech. Roztomilý obličej, ale zároveň je to taková holka od rány. Krásná štíhlá postava, a opravdu, zdůrazním klidně dvakrát, opravdu výstavní zadeček. Chodí pravidelně cvičit a je to na ní znát. Přivítání striktně profesionální. Společná sprcha nabídnuta, využita, ale opět jen v profesionálním rázu.

Masáž na břiše na jedničku. Pokud chcete opravdu kvalitní masáž, Chloe je vaše volba. Je to profesionální masérka a dobře ví co s rukama. Takže pro ty, co mají opravdu bolavé záda, mohu doporučit jednoznačně. Chloe po mě klouže svým krásným tělíčkem, na které mám výhled v zrcadle, ale bez výrazného erotického duchu.

Konečně, po otočce (která přišla skoro na minutu přesně až v půlce) začínám cítit, že dostávám to, co jsem si zaplatil. Chloe úplně otočila, a najednou z netykavky byla smyslná kočička. Možná až co opadla nějaká ta společná nervozita, si konečně můžeme masáž oba užít. Letmé polibky, koukání do očí, vzdychání do uší, klouzání krásným mladým tělem po tom mém – na jedničku. Chloe je dost přítulná a smyslně si se mnou hraje. Párkrát ji ještě v průběhu zastavím, pokaždé se zasměje, chvíli tedy masíruje jinou část těla, a pak jako na potvoru se vrací k němu, kousá se do rtů a pokračuje. Kapitulace, utření do ručníku. Společná sprcha už o dost milejší, příjemný pokec na závěr. Jde vlastně o hrozně fajn holku od vedle, ale stále jak říkám – taky pěkně od rázu. Buďte připraveni na slovenské fráze typu „ty kokos“ 😉

Smajlík: převážně

Masáž: 60 min B2B

Cena: 2300 Kč

https://www.tapky.info/?3853,chloe-matahari-salon-773-164-811-773164811

 

mjngZ61GER.jpeg

4 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 prosince, 2022 14:02

Ty masáže jsou peklo..2300 za h za vyhonění..

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx