Erotické masáže Praha

Denisa – Rabbit Hall

Typ a cena masáže: 60 minut, B2B, 1900

Moje první návštěva RH na konci listopadu, takže očekávání byla spíš větší než menší. (Byl jsem ale dříve v MH, takže můžu aspoň v něčem tuto masáž porovnat) Vzhledem k tomu, že jsem se objednával den dopředu tak výběr nebyl moc velký ale u Denisy mě navnadily fotky.
Objednán jsem byl na večerní hodiny o víkendu na pobočku na Smíchově. Vstup bez problémů a přivítání bylo normální až teda na podání ruky. Nenapadá mě lepší výraz než leklá ryba.
Domlouváme se při výběru masáže, že když to půjde, tak bychom mohli stihnout dvě kola. Pak se musíme přesunout do sprchy přes chodbu, protože jsme v pokoji bez sprchy. Sprcha je spíše za účelem očisty, nic zajímavého. Zároveň jsem podle fotek čekal něco jiného takže i z tohohle pohledu trochu zklamání.
Po návratu do pokoje se po par minutách úspěšně dokončí první kolo, ale není to nic z čeho bych byl nějak odvázaný.
Poté se pokračovalo normální masáží, ale celá atmosféra byla prostě divná (mimo jiné viz odstavec níže), takže se to odrazilo na mém vnímání masáže, která byla průměrná, nebo mi tak aspoň připadala. Nic co by se mi vrylo do paměti. Část na břichu, pak otočka, trochu B2B a druhé ukončení bez nějakých větších okolků. Doteky dole jsem myslím ani nezkoušel. Ne proto, že by bylo zakázané, ale spíš proto, že to vůbec nevyplývalo z celkové atmosféry.
Obecně snaha o konverzaci z mé strany byla ale nedopadla na úrodnou půdu – většinou jednoslovné odpovědi. Nevím proč, prostě to nešlo ale jindy to je OK.
Když jsem odcházel, tak jsem si říkal, že to nebylo dobrý, spíš k nedoporučení. Ale po mé druhé návštěvě RH u jiné dívky, která byla o dost horší, tak toto hodnotím spíš neutrálně.

2.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx