Erotické masáže Praha

Bianca Candy Shop

Další návštěva v nedávné době byla v Candy Shopu. Zvolil jsem půl hodiny pussycat masáž za 1800 s Biancou, měl jsem náladu na rychlou a intenzivní akci. Dostal jsem však něco úplně jiného. Je to plus, nebo mínus? Nebudu napínat, v tomto případě jednoznačně plus. S Biancou se totiž jednalo o můj zatím asi nejvíce GFE zážitek.

Bianca si pro mě přišla po chvíli čekání na recepci. Tomu předcházelo ještě asi tří minutové čekání před domem, což vzhledem k poměrně rušné lokaci nebylo příjemné. Ale budiž. Na recepci jsem čekal ve společnosti jiné masérky, jméno si nevzpomenu, nyní tam už ale nepracuje.

Samotná Bianca je pěkná mladá Ukrajinka, i když na první pohled mě tolik neoslnila. To bylo asi tím, že měla ještě trochu mokré vlasy z předchozí sprchy. Ihned jsem ale vše přehodnotil, když jsem se s Biancou ocitl ve sprše já. Má krásné tělo, hlavně zadek opravdu gymnastický, vypracovaný, nádherný. Lepší jsem na masáži asi neviděl.

Lhal bych ale, kdybych napsal, že Bianca se na mě hned ve sprše vrhla jako dračice. Byla spíše stydlivá a zlehka mě omývala, já na ni také lehce zkoušel sahat. Má též krásné bradavky, prsa sice menší, o to výraznější jsou ale ty tvrdé bradavky.

Už ve sprše jsme si hodně povídali, Bianca měla asi povídavou náladu. Zdálo se, že jsem jí sympatický, upřímně se o mě zajímala, povídala také o sobě. Zároveň se často smála a měla dobrou náladu. Povídali jsme si i během masáže na břiše, ale tam již s přestávkami. Mezitím po mě klouzala, dýchala mi jemně do ucha a proplétala si se mnou prsty. Hodně romantická masáž. Při pohledu do zrcadla ale také hodně sexuální, stačilo se podívat na Biančin zadeček, jak po mě klouže a vnímat její klín, který ke mě tiskla.

Asi po patnácti minutách přišla otočka. Se sprchou a vším povídáním jsem se trochu bál, kdy přijde ta pussycat část a jestli nebude část na zádech moc krátká (upozorňuji, že jsem měl zaplaceno jen 30 minut). Předem však prozradím, že Bianca zřejmě nikam nepospíchala a celá masáž tak bez příplatku trvala alespoň 45 minut. To se mi jindy nestalo, nemyslím si, že by to bylo normální ani u Bianky, spíše jsem trefil správný čas a rozpoložení masérky.

V poloze na zádech jsem Biancu líbal na krku i na bradavkách. Bianca přesunula zájem na oplátku ke kamarádovi dole a pěkně si s ním hrála. Lehce jsem znervózněl, když už se blížila vrcholu, ale já ještě ani neviděl kočku.

Když jsem se jí na to zeptal, zdála se stydlivá a ptala se, jestli opravdu chci. Já řekl, že ano. Ona že tedy dobrá, ale styděla se. Nakonec to bylo ale svým způsobem velmi GFE, protože se v podstatě nechala ode mě lízat. Nebylo to tak, že by při tom masírovala nebo byla nade mnou.

Hezky přitom začala vzdychat a nechala mě tam pěkných pár minut. Nakonec ale nevyvrcholila, bylo vidět, že ji přemohla nervozita, asi i z ubíhajícího času.  Oceňuji ale, že nic nepředstírala.

Když jsem cítil, že se již dále nedostane, vrátil jsem se k ní nahoru. Chvíli jsme se jen tak mazlili a povídali si, ona se pak k závěru masáže. Tam už není moc o čem, zkrátka mě pěkně udělala.

Potom jsme spolu šli znovu do sprchy, ještě nějaké povídání, ale už nic erotického. Na závěr se to ale protáhlo, byly nějaké tahanice o prostor a asi další zákazník, museli jsme tak chvíli čekat, než byl čistý vzduch.

Celkově hodnotím návštěvu velmi pozitivně. Zároveň si ale dovedu představit, že to bylo také o sympatiích a ne každý by si s Biancou tak sedl. A ne každý si chce tolik povídat, ale vzhledem k prodlouženému času masáže a sympatiím mi to tentokrát nevadilo.

Vytkl bych jen příliš oleje, kterým Bianca opravdu nešetřila. Byl jsem pak od něj upatlaný více než obvykle a nebyl příliš příjemný v pussycat části..

https://tapky.info/?4157,bianka-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

bianka-4.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx