Erotické masáže Praha

Molly Candy shop massage

Po oslavných recenzích jsem se rozhodl navštívit Molly. Objednání pár hodin předem bez problémů. Vchod mě trochu překvapil, vypadá to jako vchod do synagogy. Ale proč ne. Molly mi otevřela dveře z ulice jen spoře oblečená a vedla mě přes chodbu do suterénu. První dojem OK. Dole bar, za kterým stojí paní, která to tam asi vede. Nabídla mi zdarma drink, tak jsem si vybral nějakou whisku a sklenici vody.  Na pokoji nabídnuta společná sprcha. Molly je zvláštní typ, měl jsem z fotek trochu jinou představu. Vlasy do drdolu, hezký obličej. Trochu Asie, ale ne moc. Pod nosem ústa ve tvaru jahody. Když se směje, tak se ústa moc nezmění. Je to pořád jahoda. Nic ve stylu širokého úsměvu Lucie Borhyové. Takže úsměv v šeru moc nepoznáte. Ladná šíje, zezadu štíhlý pas. Poměrně úzká ramena, ale když vzpaží, jsou vidět svaly na rukou a ramenou. Také vzpřimovače trupu na zádech naznačují, že tahle dívka vykonávala fyzickou aktivitu. Škoda, že přibrala. Což není vidět zezadu, ale zboku to vidět je. Takže na bříšku viditelně nabrala. Nohy nejsou vyloženě štíhlé, zadeček také ne. Ale bez celulitidy, pěkný.  Kdybych jí dělal fotky, zabral bych ji profil obličeje zezadu s otočenou hlavou s rameny a šíjí. To je pěkný pohled. A v kleče zezadu, malinko zešikma, aby byly vidět prsa. To byla fotka do Playboye. Nebo na čtyřech. Fotky na netu nejsou dobré. Naznačují dvojitou bradu. Ta tam sice je, ale jenom  když Molly předkloní hlavu. Ale fotky jsou určitě její. Prsa velká, plná. Ale ve sprše v čelním pohledu mě postava nijak zvlášť nezaujala.  Velká prsa a pod nimi bříško.
Molly není ten „voprsklej“ typ, je decentnější. Což v praxi znamená, že to chvilku trvá, než si na vás zvykne. Možná je to jenom můj dojem. Taky asi měla problém s mým věkem, nevypadala nadšeně.  Na moje pokusy o konverzaci odpovídala poněkud stroze. Mezitím po mě jezdila vším možným. Ale když se nenavodí atmosféra, tak já vadnu až uvadnu. A ta se nenavodila. I když … pár světlých momentů bylo. Když se k vaší hlavě blíží dvě velká prsa, zavadí o vaší hlavu a pak rozhoupaná pokračují dál v letu … to je pěkné. Občas zavzdychání.  Holka se fyzicky snažila, ale už to nezachránila. Když jsem se jednou ohlédl, hnul jsem si páteří. Tak jsem se potřeboval narovnat a navrhnul jsem, že budu masírovat já. Bez problémů přijato. Molly si spokojeně vrněla, asi se jí to líbilo. Dokonce říkala, že je to super. Pak jsem se vrátil na matraci v poloze na zádech. Molly po mně poctivě jezdila, ale vzhledem k atmosféře jsem se udělal tak nějak v půli cesty. Nabídnuto druhé kolo, ale to bych nedal. Zbývalo hodně z 90 minut, tak jsme se oťapkávali a snažili se konverzovat. Česky moc neumí. Je tu snad už rok, jde to asi ztuha. Ale pak se rozmluvila. Zdálo se, že ledy roztály. Společná sprcha. Na odchodu jsem u pultu potkal další dvě holky. Jedna hezounká malinkatá a jedna zajímavá vysoká. Obě brunetky. Opět mi byl nabídnut drink. Odpověděl jsem na dotaz, zda je všechno v pořádku. Ano, všechno v pořádku, odpověděl jsem. Drink jsem si nedal. Molly je asi fajn holka. Ale smajlík neutrální. Úplně to neklaplo. Popravdě… nevím jak to dělají děvčata, která hodinu co hodinu dokážou navodit intimní atmosféru. A pokaždé s jiným chlapem. To bych (být dívkou) raději pracoval v kamenolomu.
Takže jsem odcházel s otázkou, proč tohle vlastně dělám. Návrat neplánuji. I když druhá návštěva by možná byla o poznání vřelejší.  Zaplaceno 2800.

admin edit: https://tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 prosince, 2022 12:35

Horsi nez blok patere by byl infarkt s tyhle dablice,,))

23 prosince, 2022 13:24

K tomu sportu.. dělala za mlada balet 🙂

29 prosince, 2022 13:21
Reply to  deve

Balet?? Tak s Molly to musela být pořádná show, na to bych i zajel 👀

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx