Erotické masáže Praha

Lea Rabbit Hall

Lea jsem si vybral na základě recenzí, přečetl jsem si, že je drobné postavy, což se mi líbí. Srkz WhatsApp jsem si objednal termín za 2 dny.

 

Stojím na Vinohradnské a zvoním na zvonek, během chvilky mě pustili dovnitř. Pohledná Lea už na mě čekala u dveří. Je taková malá, objímáme se. Beru si pantolfe a jdeme na pokoj. Lea mi nabízí něco k pití a společnou sprchu, odbíhá. Po chvilce se vrací, shazuje ze sebe župan a já zírám na její krásné tělo. Má moc pěkné černé spodní prádlo. Zeptal jsem se, jestli ji mohu svléknout. V tuhle chvíli se trošku zastyděla, ale kývla hlavou. Má opravdu nádherná prsa s dokonalým tvarem, dokonce jsem si říkal jestli to není práce nějakého šikovného chirurga.

 

Jdeme do sprchy,Lea je velmi šetrná a opatrná. Její kůže a vlasy krásně voní. Přitulí se ke mně svým malým zadkem 😍. Na zádech má krásné vesmírné tetování. Ve sprše jsme byli asi 10 minut, poté jsme vylezli a přemístili se na futon.

 

Samotná masáž začala nohama, cítil jsem její křehké ručky. Že by však neměla sílu se říct nedá. Jela tedy poctivě od chodidel až na vršek mých zad. Její gymnastické kousky na mém těle byly tou nejlepší částí. Dělala úžasné pózy při kterých dokonale vynikaly její sexy křivky těla. Trochu jsem ji pohladil (tam, kde jsem se dostal 😂). Vášnivě mi vzdychala do ucha, bylo to velmi příjemné. Otočil jsem se asi za 15 minut a už jsem jen ležel na zádech.

 

Zeptala se mě, zda-li chci potřít olejem. S tím jsem samozřejmě souhlasil. Celou dobu jsem nemohl odvrátit svůj zrak z jejich krásných prsou, byl jsem neskutečně fascinován. Hned po mně začala klouzat, byla opět velmi něžná. Jediné, co mi chybělo byla absence očního kontaktu. Když jsem se jí zeptal proč se mi nepodívá do očí, jestli se jí opravdu tak hnusím, řekla mi, že svou práci miluje ale z psychologických důvodů je to pro ni těžké. Potom se snažila o častější navazování očního kontaktu, s odpovědí jsem byl spokojen, protože masérky nejsou roboti.

 

Na závěr jsme šli do polohy 69. Začala mě honit, nebylo to špatné, opět jsem skončil moc rychle. Otřela mě kapesníkem. Všimnul jsem si, že jsme se zpozdili o 5 minut. Nevím tedy jakou přestávku mají mezi klienty, ale Lea říkala, že se musíme osprchovat hodně svižně. Za 60minutovou masáž jsem tedy zaplatil 1900 Kč, objali jsme se a já spokojeně odcházím. Lea mohu s klidem doporučit, pro mě to byl dobrý zážitek a až budu zase v Praze, tak se vrátím, ale objednám se na 90 minut 😊.

https://tapky.info/?3765,lea-rabbit-hall-774-910-918-774910918

774 910 918

Lea.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 prosince, 2022 23:08

Její odpověď je uspokojivá, ale bohužel člověk má s ní pocit, že se jí totálně hnusí, nebo prostě není něco v pořádku, těžko si to pak nějak víc užít, i když masírovat a navodit erotickou atmosféru umí dobře a má luxusní tělíčko. S jejími mini rozměry je z nás možná trochu i vyplašená. To její vyhýbání se pohledům do tváře je extrém v této profesi.

13 prosince, 2022 15:03
Reply to  Sktr

S Leou mám podobnou zkušenost. Když jsem byl u ni poprvé, celou dobu mi vykala, to mi kazilo atmosféru. Ale při druhé návštěvě, se to dost zlepšilo. Tykání, úsměvy i oční kontakt už navazovala. Celkem se i rozpovídala. Podobnou zkušenost mám i u dalších holek, opakované návštěvy bývají většinou lepší.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx