Erotické masáže Praha

Jasmína – Luxury Grand

tel. 605 958 304

admin edit: https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

Úvod:

Tak jednou někam pracovně jedu a najednou dostávám zprávu, že tam jedu zbytečně a mám tedy najednou docela čas. Co s tím? Jasně, zkusím masáž na poslední chvíli. Obvolal jsem pár salónů až jsem zakotvil v Luxury Grand. Volná byla jen Jasmína, která nemá zatím recenzi, ale šel jsem do toho s pocitem, že občas bych se měl vydat na nějaký ten průzkum a pak o něm referovat. Takže tady je raport:

Vpuštění do salónu přímo z ulice rychlé, čekal jsem asi 1 minutu. Jasmína mě vítá, ruka a pusa na úvod chybí, což mě trochu zamrzelo. Bylo to takové vše rychlé – zout, boty sem, máme ten a ten pokoj… Jasmína je mladé a příjemně upovídané děvče. Vede si mě na pokoj, podává ručník a pelášíme do sprchy, která nabídnuta před i po. Tady palec nahoru.

Míry a věk asi odpovídají, je to mládě. Prsa nevím, prsoměřič nejsem, ale řekl bych, že označit je za dvojky je optimistické tvrzení, mě to ale neva…

Akce:

Na pokoji jsem ulehnul na břicho a Jasmína se dala do masáže. Nejprve bych zmínil, že zrcadlo bylo na pokoji umístěno naprosto blbě, takže jsem Jasmínu viděl tak od ramen nahoru. Nevím, jak to mají v jiných pokojích, byl jsem tu poprvé.

Jak už jsem zmínil, Jasmína je trochu upovídaná, ale příjemně. Povídá hlavně před a po masáži. Ví kdy se soustředit na práci. Mluví česky, na otázku odkud je, tak samozřejmě z Prahy. Občas jí však ulétne nějaké to slovenské slovíčko (Hej, Páči sa…), takže původ bych typoval k východním sousedům.

Masáž na břiše průměrně dlouhá, nic extra dlouhého ani nic extra krátkého. Nestopoval jsem to. Postupně se věnuje jednotlivým částem – jedna noha, druhá noha atd. O toho dole ani nezavadila. Šáhnout na sebe nechala, extra  šmátrací náladu jsem neměl, spíš jsem relaxoval. Masáž spíš jemnější, takové hlazení. Ale v tu chvíli jsem byl spokojen.

Po otočce se masáž soustředila hlavně na mého kolegu dole, který ten den trochu stávkoval, ale kupodivu se jí ho rychle podařilo přivést k životu a také k rychlému happy endu. Pak mě ještě chvíli domasírovávala a v závěrečných asi 10 min. se přitulila, ležela mi na prsou a povídali jsme si. Moc zajímavé, ale nechám si pro sebe o čem…

Pak závěrečná sprcha (společná), oblíkačka, platba 1,9 k za 60 min klasické masáže a ven. Čas dodržen určitě, možná nějaké minuta přes.

Celkový dojem a doporučení:

Bylo to fajn. Jemná masáž, takové spíš hlazení, příjemná usměvavá holčina, dobrý pokec. Takže nakonec hodnotím pozitivně.

Placeno: 1 900 Kč/hod za klasickou erotickou masáž.

Doporučení: Nakonec ano.

Opakování: Nevím, je toho na objevování víc než dost.

Celkové hodnocení:

Jasmina.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx