Erotické masáže Praha

Zoe – Rabbit Hall

Zoe, hmmm, jak to napsat, abyste toho chválení už neměli plné zuby. Ve zkratce, Zoe je aktuální topka králičího salonu, tedy s největší pravděpodobností, nebyl jsem ani náhodou za celou rabbit crew, ale už jen podle té její obsazenosti to musí být každému jasné. Docela by mě zajímalo kolikrát byli ostatní zájemci o její masáž odmítnuti, já mnohokrát. Ale jednou se mi to přece jen podařilo, takže to můžu zhodnotit z mého pohledu, který se však nebude moc lišit od ostatních. Vlastně jediná její nevýhoda je, že se k ní nedá dostat ani při rezervaci 5 dní dopředu.

Tak jsem se rovnou objednal na 90 minut body to body 2600 Kč na Vinohradské (raději bych zkusil tu novou pobočku), věřil jsem fotkám a vašim recenzím. Přemýšlel jsem i o nějaké extra službě, ten privátní tanec me láká už dlouho, ale přes 3000kč za masáž jsem nechtěl platit, tak jen footjob, který rabbit nabízí grátis, což je výjimečné. Zoe mi stejně nakonec tak trochu zatančila v úvodní společné sprše, takže nelituji, ale to předbíhám. Uvítání hezké s úsměvem, podáním ruky, pusami, žádná leklá ryba. Po zavedení do místnosti se ještě ujišťuje na jakou masáž jsem přišel a jestli si dám společnou spršku, já jen odpovídám jo jo jo a kamarád kričí jóóó.

Do sprchy jdu ještě než je Zoe pryč, abych se bleskově opláchl, ale přichází docela rychle v krásném spodním prádle, které jde pomalu dolů, a můj teplomer jde nahoru. Pozoruji ji ze sprchy, ona se na mě přes zrcadlo usmívá. To je krása! Jsem z něj hotový a tvrdý, ještě se mě ani nedotkla. Kdybych tak nespěchal do sprchy předvedla by mi možná i ministriptýzek. Přidává se ke mně a začíná se mě hodně vyptávat leccos možné, nic proti tomu nemám, len je to trochu divné, když si klekne a myje mi koule, přičemž se bavíme o víkendových plánech 😀 Brzy ale nechá kecy tak a začíná se o eroticky vlnit a otírat o mě zepředu i zezadu, já se jí všude dotýkám a hladím.

Ty její prsa jsou úžasné. Vlastně celé tělo. To je za mě dokonalé. Zoe disponuje ideální kombinací krásných ženských tvarů a pevnosti, bez většího tuku nebo svalů. Mě nepřitahují příliš vysportované svalnaté ženy nebo příliš štíhlé, stejně jako příliš tlusté. Zoe chodí cvičit, ale nepřehání to, takže je stále hezky žensky měkoučká a tak to má být. Rozdíl oproti fotkám je jen ten, že má trochu větší ty partie, které nás přitahují, tedy zadek a prsa. Jinak tak letmo mi připomínala jednu sexy tmavolásku s ofinou jménem Hannah Simone nebo Simone Hannah. Sebevědomí jí nechybí, ale není namyšlená, naopak velmi příjemně se s ní komunikuje a není žádná blbka.

Zoe fyzicky působí jako řádná samice, dokud si nelehneme na matraci. Tam to začíná docela jemně, procíteně a mazlivě, co mám rád. Žádná divočina se nekoná ani později. Od nohou pomalu přechází k zádům a hlavě, přičemž se krásně nastavuje do zrcadla, sleduje mě a hezky se umí tvářit. Nechybí nějaké bozky po těle, ústy je blízko mé pokožky, jemný earjob, nějaké ty vzdechy, prostě všechno co mám rád. Když to už nevydržím a natáhnu se jednou rukou za její větším ale parádním zadečkem, tak se jím ještě pěkně přiblíží a zavrtí jím 😛 Nejde si bezhlavě nějakou naučenou sestavu, ale reaguje na to, co se vám líbí. V této fázi mě nejvíc zaujala tým, jak se usadila na moji trčící patu a takto v pohodlí masírovala nohy. Když vás chce naolejovat, tak si divoce lije olej na prsa, přičemž ten se o ně rozprskne na vaše tělo. To je tedy styl.

Intenzivní erotika pokračuje a graduje i po otočce. S takovým tělem a s jejím přístupem to jinak ani nemůže být. Zoe se toho nebojí a ráda pozoruje penis z krátké vzdálenosti, uff. Pomalu se plazí od nohou k hlavě, cítím ty krásná prsa na těle, i její bozky a cumlání bradavky. Když se už přiblíží nos na nos, lehne si na mě celým tělem, líbá po tváři, rty zavadí jakoby omylom o ty moje, provokuje, mazlí se, objímá mě atp. Já si to velmi užívám.

Začnu lízat to luxusní poprsí, přičemž se na mě podívá takovým stylem, abych se krotil, ale nevzdaluje se, to ani náhodou. Má to a mě pod kontrolou. Dává si ho mezi prsa, vystřídá několik poloh, i 69, ale já tam nic nevidím, protože Vinohradská… Došlo i k originální footjob vsuvce, i ty nohy má krásné a její chodidelka bych masíroval celý den. Vyvrcholení úspěšné, když se ke mně opět přitulí, začne intenzivně vzdychat do ouška a imitovat přirážení. Pak tradiční pokec, společná sprcha, platba s drobným zaokrouhlením.

Jeden z nejkrásnějších zážitků v Rabbit Hall. Moravská Xena to umí velmi dobře a ví proč tam chodíme. Když jsem se ale poprvé pokoušel o opáčko, tak jsem se zhrozil a to kvůli tomu jak to Zoe „roztočila“ v rozvrhu. Její pracovní nasazení 6 dní za sebou mě spíše odradilo a v ten týden jsem se výjimečně rozhodl to ani nezkoušet. Později jsem to už ale zkoušel víckrát, nevyšlo. Myslím, že ji tato profese baví a doufám, že ji bude dělat co nejdéle, ale takovým stylem pochybuji, že si udrží nastavenou latku kvality a jistou chuť nás tolik honit. Ale já vím hovno, že ano… Snad si nechce jen rychle vydělat a skončit, to by byla škoda. Opakování jasné, ale tak brzy se mi to asi nepodaří.

https://tapky.info/?4103,zoe-rabbit-hall-774-910-918-774910918

zoe-0.jpg zoe2-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 prosince, 2022 07:13

Měla nohy nalakované barvičkou?:)

6 prosince, 2022 15:49

Škoda, že si to nepřečtou, i ostatní holky a nepokusí se přiblížit tomu jejímu stylu. No ale někdy se možná nedivím, kdybych byl v jejich kůži a musel se nechat osahávat bůhví kým. Vím, že za to mají dobrý prachy, ale stejně.

6 prosince, 2022 17:06
Reply to  Robert1

Tady to čtou skoro všechny. A bohužel velká část ne pro poučení…. 😀

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx