Erotické masáže Praha

Zuzana – Studio Le Velour

Na jednu stranu rád zkouším nové masérky, na druhou stranu preferuji prověřené salony, kde vím co a jak. To mě zavedlo k Zuzaně do Studia Le Velour. Zvažoval jsem i další novou akvizici Helenu, ale tam mě odradily některé její fotky, které se podle mě vůbec nepovedly.  Tak tedy Zuzana, na fotkách civilní vzhled s vlasama do culíku, postava akorát, kulatý zadeček, to by šlo.

Na Náměstí Jiřího z Poděbrad byly zrovna nějaké trhy, kolem vstupu chodila spousta lidí, tak jsem docela přivítal diskrétní vstup, kdy jen zazvoníte a dovnitř vás pustí bzučák, aniž byste něco museli říkat. Zuzana vypadala cca tak, jak jsem si ji představoval, jde o poměrně nenápadnou dívku s hnědými vlasy do culíku, působí takovým vážným a seriózním dojmem a má zvláštní zkoumavý pohled. Oblečena byla bohužel v župánku, já se raději hned při přivítání nažhavím pohledem na dívku ve spodním prádle, tak jak tomu bylo u většiny jejích kolegyň.

Na pokoji už tradiční svlečení před zraky masérky, které si zrovna dvakrát neužívám. Je zvláštní, že ať do salonu přijdete za jakoukoli slečnou, tak tohle proběhne vždy. No nic. Sprcha samostatná, po návratu proběhl takový krátký rituál ve stoje, který bývá spíš na tantra masážích. Poté se Zuzana začala svlékat a požádala mě, abych jí vzadu rozepnul podprsenku. Bral jsem to jako součást erotické hry, ale Zuzana skutečně jen potřebovala pomocnou ruku, protože dále už ve svlékání pokračovala sama Zase ale kdybych byl drzejší/pohotovější, tak jsem jí mohl nabídnout pomoc i se zbytkem oblečení

Při části na břiše se většinou nudím, ale tady tomu tak nebylo. Jednak Zuzana jen nerozpatlávala olej, ale skutečně mi poctivě promasírovala tělo, jednak předváděla poměrně netypické pozice, k čemuž ji předurčovala atletická postava, silné nohy (teď nemyslím tlusté, ale že v nich má nepochybně sílu) a podle profilu i taneční průprava. Zajímavá byla taky masáž zadečkem směrem k mé hlavě, kdy normálně vidíte v zrcadle na těch nejzajímavějších místech svoji hlavu, kterou prostě nemůžete dát pryč i kdybyste se rozkrájeli ale tady bylo zrcadlo umístěno v rohu místnosti a nabízelo tak ničím nerušený výhled

Po otočce to Zuzana rozjela celkem zostra. Dala si mé ruce hned na prsa, klínem mi přejížděla přes penis, nebo při takové té klasické pozici tváří v tvář, kdy většina masérek dokončí „skluz“ někde s prsama nad vaší hlavou, tak Zuzana se na těch silných nohou dokázala vyšponovat tak, že jsem měl před obličejem její klín. Na druhou stranu, dotyky dole byly celkem jasně zapovězeny, protože stačilo, abych jí v pozici, kdy seděla zády ke mně, sáhnul pár centimetrů pod pupík, a už mi posunula ruku výš. Pak přišla poloha 69, kdy to šlo až na samou hranu, protože jsem měl obě dírky snad pár centimetrů od obličeje. Až jsem si říkal, jak to mohla tak přesně vypočítat, že mi nenasedla na obličej   Tohle bylo vážně hodně dobré a v závěru to Zuzana ještě vyšperkovala, kdy se ještě trochu posunula dozadu a zároveň do výšky, takže měla kundičku kousek nad mým obličejem a já jí na ni z těch pár centimetrů zíral a přitom jsem kapituloval.

Hodnotit budu pozitivně, nebyla to nějaká masáž snů, ale určitě jsem se nenudil. Šlo o poměrně nestandardní zážitek – netypické polohy a kreace, „slušňácky“ vypadající masérka a taky zvláštně vymezené hranice. Kdybych neznal pravidla erotických masáží, tak bych si podle masáže se Zuzanou myslel, že snad je přijatelnější lízat, než se dotýkat dole, protože nejdřív mi dá pryč ruku, která je minimálně 10 cm nad klínem, a potom mi dá rozkrok asi tak 2 cm od obličeje Každopádně těm, co se rádi kouknou, ale nepotřebují sahat dolů, lze doporučit.

B2B 60 min. 1900 Kč

https://www.tapky.info/?4284,zuzana-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Tel: 777 317 249

ANAZUZ.png

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx