Erotické masáže Praha

Sára – Angels masáže

tel. 778 896 288

Úvod:

Dostal jsem dobrodružnou a pionýrskou náladu. Řekl jsem si, že nepůjdu jen po osvědčených firmách, ale vydám se i do bouřlivých vod. Jelikož se často pohybuji v Holešovicích, moje volba padla na občas haněný salón Angels masáže. Rozjel sem komunikaci přes online chat a moje volba padla na Sáru. Recenzi jsem nenašel, ale šel jsem do toho s pocitem průkopníka.

Nasměrován do správné brány, bylo zde docela rušno, ale nakonec se podařilo. V předsíni mě vítá Sára s rozpuštěnými vlasy a vede si mě na pokoj. Foto cca odpovídá, jasně, že je upravené resp. dobře nafocené, ale vzhled fajn.

Úvodní sprcha, vlastně i závěrečná, nenabídnuta. Nevadí. I když ta závěrečná je pro mě palec dolů.

Akce:

Sára je česká holka. To beru jako plus. Nevadí mi holky z východu, v mých top 5 je určitě většina cizojazyčných děvčat, ale ten český pokec, je občas moc fajn.

Po samosprše přichází Sára s tím, že v rámci masáže penisu mám v ceně úvodní stříkanec už ve sprše (která už proběhla) a co teda s tím. Tak říkám, že začneme netypicky na zádech. Musím uznat, že Sára je šikovná a po pár minutách bylo vymalováno.

Teprve pak se točím na břicho a nechám si masírovat záda. Masáž celkem dobrá, zavzdychání do ouška také bylo. Sára seděla tak, abych na ní nedošáhnul, pak si sice přisedla blíž, ale šmátravá nálada už mě přešla, tak zůstalo u několika doteků.

Pak otočka zase na záda, a i podruhé bylo dílo zdárně dokončeno. Pak už jen velice dobrý pokec, ale bez jakéhokoliv přitulení. Pak mě nechala samotného, ať si dám sprchu a obléknu se. Vše ok. Čas dodržen. Placeno 2,4k za masáž penisu po akci.

Celkový dojem a doporučení:

Vlastně se mi to líbilo. Možná víc celkový dojem (pokec) než vlastní akce. Na druhou stranu jsem se udělal dvakrát, což byla na masážích moje premiéra.

Placeno: 2 400 Kč/hod za masáž penisu po akci.

Doporučení: Asi ano, je to mladá pěkná holka s potenciálem.

Opakování: Možná, i když nejsem opakovací typ. Příště zalovím v osvědčených vodách.

Celkové hodnocení: nakonec volím

admin edit: https://www.tapky.info/?4312,sara-angels-masaze-778-896-288-778896288

velka_nova1.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 listopadu, 2022 12:07

Moc díky za utvrzení že můj bojkot Angels salonu pokračuje oprávněně 🤔

Miris_92
29 listopadu, 2022 13:11

Dát 2400,- za masáž bez společné sprchy, doteků…. Hm…, jen tak dále.

29 listopadu, 2022 17:43
Reply to  Miris_92

A pozitivní hodnocení k tomu 🤦‍♂️

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx