Erotické masáže Praha

Anna – Infinity Spa

Ahoj všichni,

Minulý týden jsem si po delší době zaskočil do Infinity. Zlákala mě návštěva u Anny, po které jsem pokukoval již nějaký pátek, ale vzhledem k mým velmi občasným cestám do Prahy jsme se termínově míjeli. Minulý týden to tedy konečně vyšlo. Objednání v pohodě, není nutné nějak více komentovat.

V den masáže jsem potvrdil a dostal jsem upřesnění „Hálkova 6“. To jsem nečekal… jak říkám, v Infinity jsem už delší dobu nebyl a nějak jsem vůbec nepostřehl, že mají další pobočku. Co k Hálkově říci. Zazvonění dole na zvonek „masáže“… nemusel jsem čekat na bzučák. Zrovna vcházel dovnitř jeden z obyvatelů domu a vpustil mě dovnitř. Na konci chodby jsou další zamčené dveře před přístupem na schodiště, i zde je zvonek „masáže“. Pán mě opět vpustil a aniž bych řekl půl slova (kromě „děkuju“), poradil mi „první patro vlevo“… no, tak asi nějaký čas už zde Infinity působí a zjevně jsem nebyl první:- ) A ještě že mě tu radu dal. Protože v prvním patře už žádné označení dveří, šipky apod nejsou. A tak po menší chvilce postávání „v prvním patře vlevo“, když se dveře ne a ne otevřít, jsem začal pochybovat, zda jsem tu správně. Nakonec se dveře otevřely… tedy, pokud by mi pán neporadil, tak bych byl absolutně mimo, ztracen v činžáku.

Uvnitř… je vidět, že to je nově rekonstruovaný byt. Vše nové, pěkné čisté. A na rozdíl od Koubkovy dobré odhlučnění místností. Všude úplné ticho, myslel jsem, že jsem v salonu sám (ale prý jsme sami nebyli). Ale pryč už od baráku… nejsme tady v katalogu realitní kanceláře:- )

Anička je velmi milá, hned od prvního pohledu a seznámení dvěma pusami na tváře mi byla velmi sympatická. A troufám si říci, že i já jí:- ) Ujistila se, co jsem si objednal. Infinity Mix za 2300,- (ano, vím… vzhledem k mým velmi občasným cestám do Prahy, kdy si dopřeju masáž, jsem nechtěl nic „ponechat náhodě“).

Zavedla mě na pokoj, nabídla pití a pozvala do sprchy. Sprcha ani zde není na pokoji. Není to ideál, ale nepovažuji to za zásadní. Po chvilce se pro mě vrátila a šli jsme. Sprcha se konala ve velké rohové vaně. Sprchový kout prý bude brzy.

Anička působí velmi mladě. Klidně bych řekl, že i mladší než 21 let uvedených na profilu. Je velmi štíhlá. Na fotkách měla možná o nějaké to kilo více, než nyní. Ale může to být jen můj dojem. To podstatné, je velmi hezká (ne nějak „modelkovsky“, ale prostě tak nějak normálně, ale velmi:- ) Prsa dvojky sedí. A k tomu ten její akcent. Mluví hodně dobře česky, tedy pokec není problém (ale zas tolik jsme nemluvili), ale ten její akcent je hodně roztomilý. Přidává to na její celkové sympatičnosti a roztomilosti.

Sprcha po lehkém omytí se dost rychle „zvrhla“ k mazlící sprše. Zejména, když jsem k Aničče stál zády. Bylo to hezké, vzrušující, ale netrvalo to moc dlouho. To není výtka, prostě brzy to Anička utla a šlo se na pokoj. Po mém ulehnutí hlavou na polštář mne požádala, abych se posunul níže. Z předešlých recenzí jsem věděl, co bude následovat… a těšil se na to. Rozkročila se před moji hlavou a začala masírovat od hlavy. Ve finále není zas tolik příležitostí jí pohledem prozkoumat její mušličku, protože ta mušlička se většinu tohoto času pohybuje za krkem. A asi je to dobře, možná bych si kvůli tomu bloknul krk:- ) Ale je to hodně vzrušující. Už jen to vědomí, že vám ta její mušlička rejdí za hlavou… krásně masírovala záda a když se celá natáhla, aby dosáhla letmo prozkoumat tam dole, tak to bylo hodně pěkný. Ale s dotyky „dole“ to nepřeháněla, dle mého vědomě, vždy to bylo jen takové občasné „zabloudění“, které ve finále působilo velmi dráždivě. Zbytek času při poloze na břiše byl buď od nohou nebo z boku s překrásným výhledem na prdelku. Dělala to poctivě. Já jsem sice nikdy na sportovní masáži nebyl, ale laicky bych řekl, že masírovat umí. A do toho fakt dobře dráždila. Jak jsem se již zmínil, buď občasným „zablouděním“, vzdycháním do ucha.

Pak někdy přišla otočka. Vůbec nevím kdy… nechávám čas plynout a nerozptyluju se hodinami, kolik minut uběhlo, kolik zbývá a tak. Začala zase za hlavou, kdy při mírném předklonění jsem měl ty její roztomilé dvojčičky přímo nad hlavou. Zase moc hezký to bylo. Pak si přelezla a sedla si mi na hrudník. Mohl jsem si do sytosti hrát s kůzlátkama. Ona, po celou dobu upřeně koukala do mých očí. Jako bychom hráli nějakou hru, kdo to vydrží déle. Při tom se tvářila neskutečně vyzývavě. Opět super! A tak nějak postupně se propracovala do 69-ky. Ten výhled byl famozní, kundičku jsem měl tak 5 cm od svého nosu. Tak mladou… krásnou… voňavou. Upozornila mě, že lízat nemůžu. Ale jinak zákazy žádné nebyly. Mohl jsem ji mazlit a užít si ji. Občas i ona sama přidala svoji ruku. Stále jen kousek ode mne a to bylo ještě víc dráždivé. Ta holka prostě ví, co a jak:- ) Přál bych si, aby to trvalo déle, ale já byl ten, kdo to „pokazil“… kapitulace byla nevyhnutelná.

Po krátkém vydechnutí jsem ji požádal, že už půjdeme do sprchy. I když jsem se domníval, že čas se ještě nenaplnil. Byl jsem v časovém presu. Šli jsme opět spolu a navzájem jsme se pěkně umyly.

Co říci závěrem… Anička je krásná a hodně hodně šikovná. Řekl bych, že to dělá ráda. Působí jako andílek, ale v pravou chvíli ukáže, jaký je v ní ďáblík. Dávám 10 bodů z 10-ti. Doporučuju rozhodně. Opáčko dám rád, pokud se mi to zase dobře sejde. Rozhodně to stojí za to. A buďte na ni hodní, zaslouží si to.

A poslední komentář k salonu. Infinity Mix je zlodějina. Byla to normální erotická masáž, byť ve velmi dobrém provedení. Samozřejmě nedokážu posoudit, zda při klasické erotické masáži bych byl o něco z výše uvedeného ochuzen. Obávám se, že ne. Příště už Infinity Mix rozhodně nedám.

https://tapky.info/?3914,anna-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

Anna.jpg

4.8 6 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 listopadu, 2022 17:42

Potvrzuji, co je napsáno, sedí na 99%, a tak nebudu opakovat.

27 března, 2023 20:37

Kampak se poděla tahle kráska? Tam snad za poslední týden skončilo 10 holek?

27 března, 2023 23:15
Reply to  Nocnijezdec

Ta je teď Kate v RH, byl jsem u ní nedávno 🙂

28 března, 2023 17:21
Reply to  Magi

Pokud někde nějaká masérka zmizí, tak ji na 75% později naleznete v RH  😄 

29 března, 2023 18:00
Reply to  Magi

No jo fakt, díky za info…Králík jede…

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx