Erotické masáže Praha

Alexa – Rabbit Hall

Masáž: Body-to-body, 60min, 1900 Kč

Už je to pár měsíců, kdy jsem naposledy něčím přispěl, tak to chci napravit. Důvod absence je, že jednak je tohle docela drahá zábava a za druhé mě podezříval Admin, že používám víc nicků, takže jsem ztratil motivaci něco psát. Doufám, že si to Admin ještě rozmyslí. Za sebe můžu stále tvrdit, že mám čisté svědomí.

Takže k masáži. Tahle masáž byla moje první horší zkušenost. Proběhla pár týdnů nazpátek. Komunikace s operátorkou stále na jedničku. Objednání na poslední chvíli, takže z volných holek jsem si vybral Alexu, která mě svými fotkami a míry dost nalákala. Pobočka na Andělu. Sprcha byla na chodbě, takže docela na houby, ale aspoň byla prostorná.

Při přivítání byla Alexa přátelská a usměvavá. Fotky sedí a v obličeji se mi líbila. S rozpuštěnými vlasy ji to velmi slušelo. Řekl jsem si o 60min Body-to-Body masáž a společnou sprchu. S úsměvem mi řekla, že za pár minut se vrátí. Nevím, co se stalo na cestě zpátky, ale kompletně změnila svou náladu. Její výraz byl neutrální, až mírně mračící. Zkoušel jsem navázat konverzaci, abych zlepšil atmosféru. Odpověděla mi vždy jednoslovně nebo občas rovnou dělala, že mě neslyší… Sprcha proběhla teda dost v trapném tichu. Tělo má pevné. Krásná prsa, ale docela plochý zadek.

Masáž na břiše byla dost monotónní. Trvala asi půlka času a byla příliš zdlouhavá. Mám rád spíše pomalejší masáže, třeba Nikol byla na mě až moc zběsilá, ale tohle bylo jak ze zpomaleného filmu.

Po otočce jsem doufal, že se průběh zlepší, ale mýlil jsem se. Opakovala dokola tak 3 prvky. Jeden z prvků byl takový, že nade mnou kroužila, aniž by se mě jakýmkoliv způsobem dotýkala. Na mého kamaráda si vůbec nevzpomněla. Nulový oční kontakt a stále ten neutrální výraz. Dole jsem dostal zákaz. Zákaz byl podán takovým způsobem, že se úplně zastavila a řekla výrazně NE. A to jsem ji jen lehce pohladil. Další velký minusový bod je, že nebyla oholená. Pokud má menší strniště na kočce, tak to ještě beru, ale že nebyla oholená ani v podpažích…

Pokud to počítám dobře, tak to byly minimálně 3 body z dvoudílného románu „Co mi muze zkazit masaz“ od Andreje.

Když se blížil konec, tak konečně vzala mého kamaráda do ruky a začala si s ním hrát. Musím uznat, že má výbornou ruční práci. Snad nejlepší, co jsem zatím zažil. Po happy-endingu mě rovnou vzala do sprchy, kde konečně trochu zmírnila ten neutrální výraz a prohodili jsme si pár vět. Při placení byla opět usměvavá (zajímavé…) a ptala se mě, jestli bylo všechno v pořádku. Neměl jsem to srdce ji říct, že ne, tak jsem jen řekl, že jo.

Závěr: Alexa má hezké tělo a krásný obličej. Jen škoda, že se víc usmívá. Má výbornou ruční práci, ale dost studený přístup. Door-to-door: 60min. Okakovat nebudu.

Celkého hodnocení: 😐

https://tapky.info/?4225,alexa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

P.S. pro Admina: Nevím, co máš nainstalovany za plugin do WordPressu na zjištění lokaci uživatelů, ale nemůže to být čím, že používám VPN, tak ti to ukazuje špatnou lokaci?

Alexa2-1-1.webp Alexa4-0.webp

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx