Erotické masáže Praha

Barbara – Barbara masáže

Vzhledem k množství pozitivních recenzí jsem se rozhodl navštívit Barabaru. S termíny to není jednoduché a tak jsem zhruba týden čekal, než jsem se dostal na řadu.

Poprvé jsem se rozhodl vyzkoušet masáž Sweet Kiss. Vzal jsem hodinu a platil 2500 (i když v ceníku na webu uvádí již 2700).

Po zazvonění mi přišla otevřít Barbara a s úsměvem mě pustila dovnitř. Nenuceně mě uvítala a řekla ať chvíli počkám. Zatím jsem sám vlezl do sprchy a Barabara se ke me po chvíli připojila a začala jízda. Už ve sprše je velmi aktivní a vybízí k dotekům po celém těle a sama mě navigovala rukou i přímo mezi nohy.

Pak jsme se přesunuli na postel a tam jízda pokračovala. Na břiše jsem byl cca 10 minut a pak otočka. Její technika je opravdu vytříbená. Krásně se kroutila a nastavovala. Měnila různě polohy a několikrát mi sedla rozkrokem přímo na pusu tak silně, až jsem se bál, že jí pokoušu 🙂 Během toho se se střídající intenzitou věnovala až k silné koncovce.

Nakonec mě ještě omyla ve společné sprše a já odcházel nadmíru spokojen.

https://tapky.info/?3594,barbara-barbara-masaze-739-111-031-739111031

 

barbara-01-1920x1282.jpeg

2 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 ledna, 2023 15:08

Ahoj, zvažuju Barbaru, ale je to pálka. Co je nejlepší si vybrat? Body to body, nebo Sweet Kiss? Případně Lingam? Díky moc!

13 ledna, 2023 17:35
Reply to  mkorf

Pokud jsi tam ještě nebyl od vložení komentáře, tak odpověď Ti dám já.
Zvol cokoliv na co se cítíš a co chceš zažít, u Barbary nikdy neprohloupíš. Všechno je úžasný zážitek Až budeš odcházet, tak věř, že neřekneš, že to bylo moc peněz.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx