Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop

Candyshop je pro mě trochu z ruky, ale hodinová masáž se slevou mě nalákala. Navíc co mě mile překvapilo, tak rezervace úspěšná jen pár hodin předem. V RH to je většinou smolíček pacholíček pokud chcete k masérce s dobrými recenzemi.

Poloha na docela rušném místě, ale ti turisti (snad) vůbec nemají páru co se tam skrývá krom synagogy, takže v tomhle ohledu docela v pohodě. Ve smluvený čas zvoním na zvonek, vzápětí se dveře otevírají a jdu do podzemí. Recepce, kde je paní domácí a i několik dalších holek mě trochu vyvedla z míry. Hlavně „dobrý den“ není úplně něco, co chci na masáži slyšet (byť ne od masérky). Nicméně mě tam vítá usměvavá Molly, ptá se co si dám k pití a vede mě do pokoje, kde se svleču a jdeme s Molly do sprchy. Ta je docela kontaktní a příjemná. Hlavně když jsem k ní zády, ona se na mě tiskne těma kozama a u toho mě zezadu honí.

Po ulehnutí začíná hodně poctivá masáž zad a vlastně celého těla vším možným. Nejpříjemnější na této části bylo, když mi těma obříma prsama projížděla po hlavě. Pak otočka, probíhá velká jízda i ve předu. Pozice 69 included, bez žádných zákazů, byť jsem na to šel jen velmi zlehka. Když mi ho pak vezme mezi prsa v této pozici s nádherným výhledem na hezky vyholený klín, tak se snažím vydržet co nejdéle, ale po chvíli stříkám na všechny strany. Upřímně, lítalo to i mimo ten jednorázový přehoz co v Candy používají, tak snad nějak pravidelně obměňují a čistí i to ostatní. Každopádně já vše vnímal naprosto čisté.

Po stříkanci nás Molly oba utře, přivine se a ještě chvilku si povídáme než se ubereme spolu do sprchy, kde mě pořádně vydrhne a po usušení jdeme na recepci, kde mi ještě nabídne paní domácí panáka (nevím proč, alkáč nejsem, ale co už, paní mámě neodmítnu). Zde proběhl i lehký pokec s ostatními holkami a paní vedoucí, což bylo trochu divné. Preferuji když vidím během celé návštěvě jen masérku.

Podtrženo sečteno – přes výhrady smajlík jednoznačně usměvavý.

Molly – 10/10 (jak masáž, tak přístup i vzhled)

Salón – 7/10 (zde ubírám za společnou recepci a jednorázové podložky místo prostěradla)

Molly doporučuji všem milovníkům velkých prsou. Salon jako takový má mnoho co zlepšit, ale určitě je důstojná konkurence RH a rád se sem ještě někdy vydám pokud budu mít cestu kolem, nebo budou v RH fully booked. Opakovat zatím nebudu, spíš vyzkouším nějaké mladé koťátko co tam mají

https://www.tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Bral jsem Tantra mix – 1 700 Kč / hod (akce 15% sleva na hodinové masáže)

79D19A23-5075-4BCB-A1A1-FD23B1C335BA-1.png D8764FCE-95B4-4B12-9BAF-B63F0F921684-0.png

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx