Erotické masáže Praha

Kris – Rabbit hall

Podnik netřeba představovat. Klasicky hodina, B2B a 1.900,-.

Nemohl jsem si vybrat, nakonec tu převážně ruskou ruletu toplistu (tří dívek) stejně vždycky vyřeší rezervace. Často dost zásadně, neb bývá plno + na masáže nechodím ani v 10 ráno, ani v 10 večer.

Že jsou fotky nadsazené, s tím už taknějak v RH počítám. (Víc mi vadí vyloženě fejk fotky, kdy nerecenzovaný salon má na webu 10 roštěnek a každá je nafocená ve vyloženě luxusních interiérech). Hodnocení, jestli bych si Kris všimnul v tramvaji neodhadnu, asi by záleželo, co by měla na sobě, nejspíš ano. Ale uvítání bylo fajn, je komunikativní (celkem dobrá angličtina), vyšší holka s dobrou postavou. Společná sprcha, rozhodně patřila k těm erotičtějším, co jsem v RH zažil. Problém byl na mojí straně, ten den jsem měl studený ruce, sprcha asi vylepšila/zakryla, ale na futonu jsem cítil, že studim…no problem, its OK, ale jasně že úplně OK to nebylo. (asi se mi krev hrnula jiným směrem). Fáze na břichu přijemně uplynula, trochu pokecu, variance různých sklouznutí a masírování. Spíše jemného, ale na dobrých místech. V zrcadle se celkem dobře vystavovala, po většinu času mi přišlo, že má dobrou náladu.

Brzká otočka, faze na zádech byla lepší, to vás asi nepřekvapuje. Konverzaci vystřídala snaha ukázat rozmanité dovednosti, je to taková mrška snaživá, zkouší, co nejvíc zabírá. Musel jsem brzdit, nevím, jestli by přistoupila na dvoukolovej slalom, nebo aspoň super G. (a já zrovna obřák nejsem). Byl jsem spíše pasivní, ze začátku hlavně kvůli studenejm prackám, ale i tak mne to rajcovalo. Dobojováno, domazleno, společná sprcha, za mne spokojenost.

Opakovat nebudu, upřednostňuju rozmanitost, ale doporučit můžu.

https://tapky.info/?4068,kris-rabbit-hall-774-910-918-774910918,4105

 

Kris3-1-1.jpg Kris2-0.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx