Erotické masáže Praha

Nikol – Rabbit Hall

Body to body, 90 min, 2600,-

https://www.tapky.info/?3550,nikol-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Mám poslední dobu takovou rozněžnělou až melancholickou náladu, těžko říci proč mne napadlo objednat se k Nikol. Vím přeci, že má akční sestavu ala Sofie, Barbara ap.
Asi jsem si chtěl potvrdit to co zaznamenávam už delší dobu, masérky jsou naším zrcadlem, s jakou náladou a nastavenim k nim přijdete, jak se k nim chováme, přesně to nám vrátí v průběhu masáže.

Jak už bylo mnohokrát napsáno, Nikol je drobná, velmi mladá holčina, s překrásným tělem, kde nic nechybí ani nepřebývá, tedy kromě umělých rtů. Nechápu co holky blbnou to se nikomu normálnímu nemůže líbit.

Nikol byla od začátku smutná, bylo vidět, že má  soukromé starosti a komunikace trochu vázla. Snažil jsem se jí povzbudit objetím a pohlazením, nejdříve byla překvapená, ale za chvilku se uvolnila a rozpovídala. Byla to krásná chvile, která nakonec skončila prvním vymazlením. Pro tyto chvile, kdy vám masérka začne věřit a přepne se do GFE nálady, chodím na masáže.

Pak následovala akčni sprcha a spousta hezkých chvil na futonu s Nikol už rozpustilou a veselou.

Kluci, holky jsou s námi ne proti nám. Rády se o nás postarají. Musime jim v tom, ale trochu pomoct. Vráti nám to i s úroky.

 

Nikol5-1.jpg

3.8 6 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 listopadu, 2022 22:53

Do kamene tesat!
I když s tezí: „Holky jsou s námi, ne proti nám“ se tedy ehm vždy souhlasit nedá….. Ale u těch dobrých jo! 😀

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx