Erotické masáže Praha

Chloe- Rabbit Halle

Chloe z Rabbit Hall

Původně jsem měl namířeno za jinou masérkou, ta měla ale zrovna plno, operátor mi doporučil Chloe, že má volno, že se musím ale hned rozhodnout, protože se hlásí další zájemce. No, stihl jsem jen rychle kouknout na web salónu, bohužel už jsem se nestihl podívat na recenze.

Otevřela mi hezká slečna, říkala, že je z Ruska, česky mluví dobře. Řekl jsem, že bych rád společnou sprchu, tak za chvilku přišla a začala společná očista. Šel jsem na to pomalu, nejdříve jen letmé dotyky, pěkně mě namydlila a já si pohrál s kozičkama. Kamarád dole začal pěkně tvrdnout, když to viděla tak si ho půjčila a musel jsem ji brzdit, protože by bylo brzy hotovo, byl jsem asi týden bez výstřiku.

Na břiše mi udělala pěknou masáž zad, pokračovala tělo na tělo, pěkně jsme si povídali, minimálně ale přece zajela mezi půlky a pozlobila toho dole. Po otočce pěkně tělo na tělo, nechala mi pohrát si s pěknýma kozičkama, ale bohužel mezi nožky mě nechtěla pustit. Nastavovala se tak, abych se tam nedostal. Což mělo neblahý vliv na mého kamaráda, který ze stavu před výstřikem přešel do stavu měkkýš a u toho už zůstalo. Takže jsem odešel s plným zásobníkem. Musím ho někde vyprázdnit.

Chloe je moc pěkná holka, dělá prima masáž, ale lze doporučit jen těm, kteří nemají zájem o dotyky dole. Myslím, že by bylo fér, kdyby to měla i v profilu, protože nejen u mě je tohle problém, a kdybych to věděl, vybral bych si jinak.

 

Chloe – Rabbit Hall – 774 910 918 – 774910918 – Tapky.info

60 min, 1900Kč, Tělo na tělo

Chloe.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 listopadu, 2022 18:07

Si delas prcu..) skoro 2 litry jen za masaz dat Rusce nebo zase nekdy ukrajince. Mel jsi se tam alespon vyhonit na kozy, zajimalo by mne jak si to potom resil..? Potom nemaj bejt rozmazleny, za chvili zaplatime 4 za usmev od botox kacera..)) Zlaty 90 leta, clovek za tu cenu mel 3 az 4 cisla zasunu. Zazil jsem cas 500 za 30 min. potom zvysili na 1000 a to zustalo hodne dlouho. Na hodku jsem nechodil, nevyplatilo se to.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx