Erotické masáže Praha

Luna – Rabbit Hall

U Luny jsem byl poprvé někdy v květnu. Poznamenal jsem si k ní, že je malinká, drobná, má nádherný tělo a výrazná prsa, blond, z Kyrgyzstánu, energická, naprosto úžasný pohyby, a určitě zajít brzo znovu! 10/10! Luna je evidentně velice žádaná, pořád měla plno, takže se mi k ní poštěstilo zajít znovu až teď. Bohužel jsem udělal chybu – byl jsem u ní jen hodinu, což prostě nestačí! Takže příště minimálně na 90 minut!

Opět jsem odcházel nadšen a ve skvělé náladě, zároveň trochu smutný, že už to skončilo. Proč? Byl to zase úžasný zážitek, ke kterému se budu v mysli vracet ještě dlouho. Ta holka má v sobě něco, já nevím… Už to přivítání, když se celá rozzářila, radostně a pevně mě objala a opusinkovala… Je tak roztomilá! A zastihl jsem ji v dobrém rozmaru, protože pusa se jí skoro vůbec nezastavila. Vesele švitořila celou dobu ve sprše i po ní, než se plně pohroužila do masáže. Měl jsem problémy jí porozumět, s jejím přízvukem a ruskými slovíčky, které míchala s českými, ale byla to sranda. A zároveň už ve sprše byla velice přítulná, uvolněná, bezprostřední a prostě slaďoučká.

Jak poprvé, tak i teď jsem si ji zamluvil, když začínala „šichtu“, takže byla plna sil a energie. Její pojetí bylo velice intenzivní, vášnivé, ohnivé, svižné, její sestava unikátní – ty její místy až gymnastické kreace jsou nepopsatelné, tady bych prostě mohl se superlativy pokračovat dál a dál. Luna se mi fyzicky moc zamlouvá, jediná výtka – že to uteklo moc rychle, docela mi to zkrátila – nelíbí se mi ty hodiny s velkým digitálním číselníkem hned vedle futonu, kdy vidím, jak rychle ten čas letí, a když už ve tři čtvrtě (přesněji ve :47) míříme do sprchy – zdá se mi to moc brzo, i když závěrečná sprcha je opět super, opět jí to vesele povídá, je dost zvědavá mrška jedna 🙂

Luna letos patřila k mým TOP nahým masírujícím dívkám, btw se zmínila, že se v srpnu vrací do vlasti a do té doby bude masírovat, takže mám ještě čas za ní párkrát zajít, na což už se moc těším.

Masáž MIX za 1800 Kč (já platil míň o věrnostní slevu 10%), 60 minut, LINK:
https://tapky.info/?3932,luna-rabbit-hall-774-910-918-774910918 , Tel.:+420 774 910 918

Luna-Rabbit-Hall-2-1.webp Luna-Rabbit-Hall-0.webp

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 listopadu, 2022 08:10

Tak tohle mohu podepsat 🙂

11 listopadu, 2022 07:56

Proto sem k ní musel přestat chodit no

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx