Erotické masáže Praha

Luna – Rabbit Hall

Zatoužil jsem po nějaké době po krásné masáži a volba padla na Rabbit Hall.
Mnou preferované masérka nebyla na daný den dispozici, tak jsem si vybral po přečtení zdejších recenzí Lunu. Druh masáže jsem si poprvé v životě dopřál Pussycat na 90 minut. Objednal jsem online na chatu s operátorkou a potvrdil SMS.

Luna byla zrovna na pobočce na Vinohradské. Přišel jsem 2 minutky před dohodnutým časem.
Ve dveřích mě přivítala… no někdo jiný než jsem si podle fotek představoval. Musím uznat, že fotograf který fotí pro RabittHall umí fotit. Ale skutečnost mi připadala poměrně vzdálená a ne tolik atraktivní.

Luna vypadala hodně unaveně a nevesele. Po vstupu jsem dostal polibky na tváře a šel za ní do pokoje.
Světla v pokoji bylo akorát a vlastní sprcha je bomba. Zeptala se mě na jakou jsem přišel masáž (překvapilo mě že jí management neřekne co si zákazník objednal) a jestli chci společnou sprchu. Odvětil jsem samozřejmě že ano před i po. Poté Luna odešla pro vodu k pití a připravit se a já čekal před sprchou, protože jsem nechtěl začít bez ní. A čekal a čekal a čekal… Skoro 10 minut!

Když přišla zpět a odložila si župan, trošku jsem byl zklamaný postavou. Trošku pupíček, málo výrazné boky… Popravdě normální hezká postava mladé holky, ale podle fotek jsem čekal něco jiného. Ale i tak je postava vzrušující s hezkejma prsama.

Ve sprše si mě namydlila zezadu i zepředu a nevynechávala žádné místo. Zajela mi několikrát i mezi půlky a poctivě vymydlila ptáka. Potom mě poprosila abych pomohl i já jí. Také se nechala umýt úplně všude 🙂

Po osušení (osušila mě Luna) jsem šel na futon v poloze na břiše a těšil se na masáž. To už uběhlo cca 18 minut od doby co jsem tam vkročil a byl jsem rád že nejdu jen na 60 minut.

Masáž začala velmi jemně, jen hlazení po zádech a zadku. Ale po chvíli začala Luna masírovat, myslím tím opravdu masírovat. Krásně mi namasírovala ramena a krk, nebála se přitlačit a byla to docela pěkná klasická masáž. Jen to mělo za následek to, že do té doby jsem byl vzrušenej  a v pozoru ze sprchy, ale tou sportovní masáží vzrušení opadlo (naštěstí ne na dlouho).

Masáž na břiše pokračovala na můj vkus poměrně dlouho. Naštěstí po cca 15 minutách začala masírovat a hladit i kulky a ptáka a klouzat kozičkama a bříškem a to mě znovu nastartovalo. Povel k otočení přišel asi až po 25 minutách (takže když bych byl jen na 60 minut tak by zbývalo jen asi 15 minut na finále a sprchu a to by bylo sakra málo.
V poloze na zádech byla masáž moc příjemná. Krásnej výhled na pěkný prsa, dýchání do ucha a dotyky jejích rtů na mám krku. Klouzala svojí kundičkou po mém penisu a já jí při tom hnětl prdelku a prstama zajížděl i ke kundičce a masíroval análek. Cvičila na mě různé sestavy, klouzala prdelkou po celém těle, prsama se třela od obličeje po rozkrok. Potom se otočila do polohy 69 a vyšpulila na mě svojí kundičku a prsama klouzala po penisu. Potom si jen lehla tělem na zem a nechala prdelku vyšpulenou před mým obličejem jakoby říkala dělej co se ti zlíbí 🙂 Jelikož to byla masáž Pussycat asi bych mohl použít i jazyk, ale to fakt u neznmámé holky nechci. Tak jsem ji povrchově prstil a hladil docela dlouho. Ale nezaznamenal jsem žádné velké vzrušení (byl jsem v odpoledních hodinách a jestli jsem byl ten den už třeba čtvrtej – pátej tak se ani moc nedivím), tak jsem ji vybídnul aby mě v poloze 69 udělala do konce. S výhledem na rozevřenou kundičku a bejt masírovanej kozičkama to netrvalo moc dlouho a udělal jsem se na ty hezký prsa.

Luna mě otřela, utřela si sperma z koziček a řekla že bude hned zpět. To hned zpět trvalo zase minimálně 5 minut !?! Zbývalo asi ještě 15 minut tak když se vrátila se ke mě přitulila a hladila mě břicho. Bohužel si při tom odskočení dala nějakou svačinku asi chlebík s rybí pomazánkou a strašně jí to bylo cítit z pusy a dokonce si i omylem odkrkla (a to bylo teda hodně cítit) a to veškeré erotičnu u mě zabilo, protože mi bylo nepříjemné když na mě dýchala.
Snažil jsem se o nějakou konverzaci, ale na moc složitější hovory to nebylo pro jazykovou bariéru. Dokonce jsem nějaké otázky zkoušel v angličtině, ale stejně to nebylo o moc lepší. Říkala že tu studuje mezinárodní obchod, ale nějak jsem jí to nevěřil. Její angličtina tomu rozhodně neodpovídá.

Po opět příjemné společné sprše kde mi krásně hnětla kulky a asi by mě znovu nastartovala 🙂 jsem zaplatil a tradá ze dveří – cca 3 minutky před limitem.

Odcházel jsem uspokojenej, ale ne zcela spokojenej. Asi jsem měl přehnaný očekávání po přečtení zdejších recenzí. Celkovej dojem masáže kazilo dost podstatně i to, že luna byla asi přistydlá a celou dobu jí pochrhlávala v nose rýma, což na erotičnu zrovna nepřidá.
Příště zkusím zase nějakou jinou masérku, nemám důvod znovu Lunu vyhledat.

Shrnutí:
Rabbit Hall – pobočka Vinohradská, tel.: +420 774 910 918Masáž: Pussycat 90 minut za 3400 Kč (placeno 143 eur – zbylo mi z dovolené 🙂

Masérka na tapky.info:
https://recenze.tapky.info/2022/06/04/luna-rabbit-hall-10/

admin edit: OMG to je tak tezky pochopit ze link na profil divky na tapky.info je toto a ne ten co si sem nacpal ?!?!?https://tapky.info/?3932,luna-rabbit-hall-774-910-918-774910918

luna.jpg

3.5 6 votes
Hodnocení recenze
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
6 listopadu, 2022 15:38
Reply to  nzotago

Neber si to osobne, nejsi prvni kdo tohle dela, tak sem na to upozornil zrovna u tebe, protoze kdyz to jen zmenim tak se pak jen dotycnej jeste cejti ukrivdenej ze neni ve slosovani 😉
Moznost editovat mozna neni z vice duvodu, takze neni a nebude.

6 listopadu, 2022 13:08

Navštivil jsem Lunu,recenzi jsem nepsal, už jich tu bylo napsano tolik,libilo se mi vsechno kromě postavy a opravdu byla dívka unavena,nebo pod alkoholem😋

6 listopadu, 2022 17:50
Reply to  stejny jakub

Nepleteš se, byl ji opravdu u Luny? Přijde mi principielně nemožné, aby se někomu nelíbila její postava. A ta závěrečná poznámka už mi vůbec nesedí… 🙄

6 listopadu, 2022 18:29
Reply to  alex_murphy

ano,byl jsem u ni necelý měsic,libilo se mi vše i masaž i atmosfera,ale ta holka byla hodně zvlaštni,sama řikala,že je hodně unavena.

6 listopadu, 2022 20:30
Reply to  stejny jakub

Už jsem tady psal reakci, ale nějak se nezobrazila. Luna je milá, inteligentní a hezká slečna. Unavená být mohla a ten alkohol- třeba si ji někdo zaplatil i s popíjením…

6 listopadu, 2022 23:12
Reply to  Nocnijezdec

je normalní,že každy ma na ženy jiný vkus,někdo do ni může byt blazen a někomu se vůbec nelibila,to jsou všechno normalni věci,někomu se libí tluste divky a někomu se libí hubene divky.😇😊

6 listopadu, 2022 21:10

A na co sis zaplatil pussycat (lizani), kdyz pekace nelizes? Toe tady nejakej novej trend ne?😂🤣

10
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx