Erotické masáže Praha

Vivien – Relax Angel Praha

Vivien dle fotek vypadá mladší než uvádí kolonka věk, ale 27 asi sedí – vzhled průměr. Příjemná česká slečna, popis sedí, takže jdu do sprchy (chodím sám) a jdeme na věc – Tantra Mix 1h – 2000. Moc jsme si nepokecali, což mi nevadí. neiniciuju většinou rozhovory, jen takové ty zdvořilostní a případné instrukce při akci. Masáž na zádech OK, říkám, ať se nebojí přitlačit, ale i tak to je spíše mírný podprůměr. Proběhla ale skvělá masáž nohou, věnovala se hodně i zadku, což se mi líbí. Mám ale rád, když už trochu dráždí koule, nebo se dotírá k penisu zezadu, což tady neproběhlo.

Líbí se mi ale, že se snaží, otírá se mi o obličej, nechá mě si šáhnout, nebrání se ani letmým dotykům na pipině. Obecně ale zase výkon na zádech neoslní, masáž lehký nadprůměr, lehce se otírá o penis a trochu začíná dráždit, ale představoval bych si to ještě ve větší míře. Pak najednou jde „honit“, nejdřív si ale příjemně pohraje s prstíky, pak už ukončení. Dokázal bych si představit více oddalování. nerad komunikuju, spíš naznačuju tělem a vzdychy, ale tady jsem musel žádat o větší kontakt (chtěla končit vedle mě jen při doteku ruka – penis).

Moc pěkně mi zpříjemnila konec masáže, kdy pokračovala po vyvrcholení až mi pěkně mravenčilo v celém těle. Poté společná příjemná sprcha, kde už si pokecáme, pořádně mě umyje a odcházím tak vlastně relativně spokojen.

+ Masáž nohou
+ Aktivní B2B
+ Aftercare a sprcha
– Minimum dráždění či oddalování orgasmu
– Málo síly, zvlášť na to, že má 180 cm a vypadá fit

Dle mých předchozích zkušeností lehký nadprůměr – 6/10 – v pohodě, ale opakování si dávat nebudu

https://www.tapky.info/?4273,vivien-relax-angel-607-023-032-607023032

vivien-2.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 listopadu, 2022 20:46

jak je to dlouho, pořád tam dělá ? já se k ní dřív nemohl dřív dostat byvala nepravidelně jednou sem ji tam potkal v tom jejich salonu/bytě a celkem mě brala 🙂 , vysoká fit holka super pro mě jako vysokýho chlapa 😀 ,no průměrná mi tedy rozhodně nepřišla vzhledově to nevím co máš za standardy asi supermodelky 😀

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx