Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

Ahoj,

Rád bych po čase napsal recenzi na Paulu -Alfa masáže.

Je to známý podnik i masérka , ale to, jak si Paula stále udržuje kvalitu a skvělý přístup, to se musí vědět 🙂

Byl jsem před týdnem hned ráno na 60 minut – Exclusive mix – 2 500 Kč.

Paula je velice milá, sympatická a komunikativní holka. Přesně ví co tam člověk chce a dělá maximum aby splnila vše co Vám na očích vidí . Na úvod nějaké nealko a pak ta legendární sprcha:) Umyje všechno poctivě zezadu a pak i zepředu, dráždí přitom to co je třeba , dá proud vody bokem, klekne si před Vás, s krásným úsměvem se Vám zadívá do očí a jak Vám ho rukou honí, zeptá se, jestli má pokračovat a když řeknete jo, jak já, tak Vás hezky hecuje aby jste jí to „nacákali na kozičky“, plácá si s ním o prsa a to se prostě nedá dlouho vydržet. Takže první HE ve sprše.

Pak se jede na matrac, kde je to supr kontaktní a poctivá masáž od hora až dolů a člověk se už neví dočkat otočky. Po otočení je to fakt 1.liga. Body to body, všechny možné pozice, titsfuck, imitace koníčka zepředu i zezadu, masáž nohama,69ka, muj oblíbený dirtytalking a prostě erotika jak má být. Paula se Vám celý čas kouká do očí a usmívá se. Jde ji to prostě moc hezky 🙂 2. HE v poloze zezadu na tu její hezkou prdelku.

Takže spokojenost velká a návrat jistý – snad si nedá pauzu, ale říkala, že se zatím nechystá 😛

M.

admin edit: https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

2.5 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 listopadu, 2022 18:36

Taková starší sestra Myii 🙂 U Pauly je minus, ze masiruje jen ut, st a čt do 16h, což je treba pro me nerealny se k ni dostat.

3 listopadu, 2022 05:50

Tak to je legenda masazi. Pamatuju jak me hodne davno vyhonila ve sprchovym koute koukajic se mi pritom do oci s pusou centimetr od zaludu a ja koukal jako blazen. 👍 Dobrou GFE masaz jen tak nekdo neumi. Ta by to mohla vyucovat!

Last edited 1 rok před by Andrej
4 listopadu, 2022 13:03
Reply to  Andrej

Paulínka, to je přímo císařovna masáží! Ale bacha Andy, v tom případě je Barbucha královna. 😀

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx