Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop

Tak jsem si skoro po mesici dopral dalsi skvelou masaz v Candy Shopu. Tentokrat jsem se zcela spolehnul na mistni doporuceni a nezkousel nic noveho. Vydal jsem se za slecnou Molly, o niz zde bylo napsano jiz nekolik docela pozitivnich recenzi.

Rezervace probehla jak jiz tradicne uplne bez problemu pres Whatsapp, jen jsem se musel trosku casove prizpusobit, protoze Molly ma vcelku plny kalendar. Nakonec jsem vzal tantra mix, 60min. za special offer 1.800 Kc. V domluveny cas jsem dorazil na misto, jedna se o vcelku rusnou ulici, plnou turistu. Zvonek je oznacen “Masaze”, po zazvoneni vstupuji hned dovnit a jdu dle instrukci rovnou k vytahu.

Tam mi uz otevira Molly a vede me po schodech dolu k baru. Prvni dojem byl pozitivni, slecne vypada mozna o neco lepe nez na fotkach, vek bych hadal kolem 30. Na baru se domlouvam na akci a platim zminenych 1.800 Kc. Po prichodu na pokoj mi Molly nabizi jeste vodu (zdarma) a odchazi se pripravit. Za chvili prichazi jen v rucniku. Postavu má Molly opravdu bozskou, ale ty její prsa – prostě luxus. Dle domluvy si dopreji spolecnou sprchu primo na pokoji, kde si krasne hrajeme B2B a povidame. Slecna Molly byla v dobre nalade, tudiz jiz ve sprse navodila prijemnou “atmosferu”, takze jsem mel co delat, abych nestrikal jiz ve sprse.

Potom prichazime k samotne masazi. Zaciname na brise, kdy mě skvele promasírovala zada, včetně B2B masáže, k cemuz vyuziva i prsa. Samozrejme neodolam a pri otocce si s ni taky zacinam pomalu hrat. Mel jsem pocit, ze ji to opravdu bavi, neustale strida polohy, vystrkuje zadek a pipinu, prejizdi sam a tam, no proste parada. Tohle se moc dlouho nedalo vydrzet a udelal jsem se. Kdyz jsem mrknul na hodiny, tak jsem zjistil, ze zbyl uz cas jen maximalne na zaverecnou sprchu. Uteklo to neskutecne rychle.

Cela akce byla naprosto uzasna. Podnik je cisty a nove zarizeny. Urcite se brzy vratim! Za mě jednoznačně doporučuji.

+420 773 667 250

admin edit: https://www.tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

x.JPG

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx