Erotické masáže Praha

Jessica – Relaxpoint 66

Ahoj,

Návštěva v podniku Relax66 (Relaxmassage a ještě asi 2 další pobočky) pár dnů stará :

Pussycat 2400 kč /h

Večer jsem dostal chuť na masáž a jelikož už bylo celkem pozdě, tak jsem musel zalovit v paměti, kde jsou nonstop. Přišel jsem na podnik Relax66, kde mě z fotek zaujala slečna Jessica.

Objednáno na pozdnější večerní hodinu vpohode přes jejich server.

Zazvoním a jsem okamžite vpuštěn dovnitř. U dveří čeká mladá slečna ( na webu 25 – klidně bych věřil i míň) s krásným až modelkovským obličejem. Krásné oči, velké rty.. Hodně se mi líbila tak beru pussycat.

Chvilku připravuje pokoj a pak si mě volá dovnitř. Společná sprcha na úvod nenabídnuta. Absolvoval jsem sám a ulehám na futon. Pak se za mnou odhalí krásná postava s přírodními dvojkami a krásnou prdelkou. Na břiše taková klasika, dost hezky zapojuje prsa a zadeček, občas prohodíme něco anglicky. Po otočce asi v polovině času ale začlo to pravé GFE, které se mi na masážích hodně líbí. Spousta mazlení, vzdychání do ucha atd. Zákazy dole nejsou, jenom líbaní pri vůbec nedělá. Což je velká provokace, když má velice často ty její super rty asi půl centimetru od těch vašich. Ráda přijímá i výměnu pozice a chvíli masíruju já a přitom si užívám jejich předností.

Pak zas zpátky a velice hezky načasuje vrchol, chvilku se přitulí a zpátky spolu do sprchy. Tam strávíme ještě asi 10 hezkých minut mazlení, tulení a líbání na tvář. Nakonec ještě krátký rozhovor, který jen potvrdil jak sme si slečnou sedli. Protáhli jsme asi o 20minut a bylo to super.

Rozloučení pusou na tvář a obejmutím jak se starou kámoškou.

Smajlík vysmátý a opáčko zaručené.

https://www.tapky.info/?4269,jessica-relax-point-66-728-219-076-728219076

Jessica02-0.jpg Jessica01-1.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx