Erotické masáže Praha

Erika – Masáže Princess

Tak jsem se před časem rozhodl zajít k princeznám.

https://www.tapky.info/?3950,erika-masaze-princess-773-480-202-773480202

B2B, 1800kč/h

Na základě recenzí jsem si vybral slečnu Eriku. Objednáno přes Whatsapp bez problémů. Otevírá mi hezká vysoká holka s jiskřičkami v očích : „Vitaj“. Slovenky mám rád.

Na pokoji nabídnuta společná sprcha, s radostí přijata. Erika se po 2-3 minutách ke mně přidá ve sprše a začne asi nejerotičtější sprcha, kterou jsem zažil. Tře se mi o nej její krásnou prdelkou se zajímavým velkým tetováním, mazlí se jak to jen jde, až se mi ze sprchy nechce odejít. Po čase se ale přesouváme na matraci. Ulehám na břicho a jenom v úžasu sleduju krásně promyšlenou sestavu Eriky. Chlubí se mi, že v létě absolvovala jakýsi kurz – je to vidět. Je taky hodně starostlivá. Hodně se ptá, jestli se masáž líbí, jestli chci něco jinak..

Nasleduje otočka a další divoké střídaní pozic v podání Eriky. Fakt se mi masáž hodně líbí, ale po začátku ruční práce cítím, že nějak nemám svůj den. Po čase už nechci Eriku trápit a zkusím navrhnout jestli to nedokončíme ve sprše. „Určitě“ a pokračovalo slastné představení ze začátku masáže.

Když Erika cítí, že to na mě jde, klekne si ve sprše, zadívá se mi do očí a já jí krásně pokropím kozičky. Vzájemně se pak opláchneme a já nadšený odcházím domů.

Erika hlavně za skvělý přístup zaslouží vysmátého smajlíka a opáčko nevylučuju.

 

erika_018.jpg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx