Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Ó ano, Jenny mi trefila vrabce po hlavičce tím, že rozjela akci „rozpustilá školačka“, role play masáž se striptýzem na úvod. Striptýz je ten nejlepší a nejvzrušující způsob, jaký znám jak začít erotickou masáž. Nejhorší je shození ručníku, když už ležím na břiše a společná sprcha na úvod je zase z 0 na 100 během vteřiny. Jenny si asi i všimla, jak si zde všichni pochvalujeme v Le Velour ten úvodní ministriptýz, když se masérky svlékají ze spodního prádla před našima očima. Všiml jsem si, že i Jenny se nabízí v rámci této akce, takže jsem neváhal a objednal se rovnou k „náčelníkovi sametového kmene“.

Cena tedy 2200 Kč za body to body, cenově žádná sláva, ale stále levnější než v jiných salonech, kde by to s tanečkem na úvod vyšlo ještě víc. V tomto by mohli v Le Velour pokračovat a vymyslet na každé roční období něco jiného. Osobně je mi úplně jedno z čeho se bude Jenny a její kolegyně svlékat, když už je ten podzim, tak třeba i z pláštěnky 😀

Před vstupem do salonu ještě krátkou chvilku čekám v tom suterénu, kde ale nikdo není a nesnímá mě ani žádná kamera, takže pohoda. Z jednich ze asi 6 dveří najednou vykoukne blonďatá Jenny. Hned na první pohled je to atraktivní ženská, tak jak tady všichni píší. S tou její tvářičkou a blonďatými vlasy by ji mohli klidně obsadit do role anděla. Postavu má takovou, že všechno je tak trochu větší, ale ne ve zlém, no určitě je to nejvyšší masérka se kterou jsem zatím měl tu čest.

Vítá mě tedy v mini kostkované sukni, která jí sotva zakrývá prdelku a v takové bílé pseudo halence/podprsence. Mohla to ještě doplnit nějakými brýlemi a byla by studentka jak z porna 😛 Já jsem z ní trochu zaskočený. Z předchozích recenzí jsem očekával nějaký „výslech“ na úvod, aby Jenny zjistila, co mám rád, ale k tomu nedošlo, co mi nevadí, protože jsem na to neměl připravenou nějakou plnohodnotnou odpověď. Svlékl jsem se před ní, což je trochu zvláštní, ale pamatoval jsem si to z minulé návštěvy a jdu do sprchy.

Po návratu mě už čeká Jenny a vestoje začíná se striptýzem, přičemž se o mě otírá a postupně shazuje to mini oblečení. Já jsem čekal spíš něco jako lap dance, ale nevadí. Po svlečení mě vede za ruce na matraci. Na mě to funguje parádně, takže mám dost problém si nějak pohodlně lehnout na břicho. Všechno, co tu už bylo napsáno o jejím těle platí, prsa umělé 4ky, ale velmi příjemné na dotek a překvapivě měkoučké, štíhlý pás a fajnový zadek, takže je za co chytit a že to má i ráda. Kočka až tak nemňoukala, ale zato ty její kozenky mékaly hodně 😀 Jenny to má fakt ráda, když jí pořádně mačkáte prsa. Kdo to má rád (asi každý) tak ten si s Jenny užije tuto disciplínu do sytosti, ale tím netvrdím, že ji začněte dojit už ve dveřích! Doteky ale vyžadovány již při tom striptýziku. To je moc fajn.

Masáži na břiše ani na zádech není co vytknout, možná jen tomu za mě chybělo trochu víc mazlení a GFE (i když překvapivě mi věnovala nějaké polibky), ale to se dalo čekat, když jdete na masáž za dominou. Trochu mě hned na začátku zklamalo umístění zrcadel, jedno je rovnou naproti hlavě, z toho mě bolí krk a druhé bylo dost od veci, viděl jsem tam jen své nohy od pasu dolu. Masáž s Jenny ale nemá mnoho hluchých míst a je to přesně tak, jak už bylo napsáno. Když vidí, že vás něco nebere, tak přechází k dalšímu prvku ze svého bohatého repertoáru.

Nevzpomenu si už na všechno. Co si ale pamatuji je její masáž zadkem. V jedné části se otočí směrem k zrcadlu, rozkročí nohy a masíruje zadečkem moje záda, ale v zrcadle tam má akorát cenzuru v podobě mé hloupé hlavy 😀 Po otočce již tuto polohu samozřejmě nezopakuje. Ale zato se v poloze na obráceného koníčka pěkně zakloní a já mám na dosah její prsa, to je paráda. Do 69 se přesouvá velmi efektním stylem, nejprve se rozkročmo postaví nad mou hlavu, pak si sedne na můj trup a nakonec vystrčí kundičku, kterou jemně pohladím a otestuji vody. Vyvrcholení úspěšné, již v poloze zepředu, když mi ho pevně chytí a povzbuzuje v masírování jejího hrudníku při tom jak se na mě vzrušeně usmívá.

Jenny má individuální přístup a její koketní a zkoumavý pohled má intenzivně sleduje celou dobu. Měl jsem ale pocit, že jí víc vyhovují komunikativnější chlapi. Mně se ale Jenny líbila a myslím, že tím jak je přímá a otevřená různým intimním tématům s ní musí být docela legrace, když se s ní dáte více do řeči, mně se nějak nechtělo. Přesto jsme na konci pokecali, zejména o masážích. Venku jsem byl po 57 minutách, takže i to mluví o tom, že to nějak natahovat neměla chuť, ale hodne pravděpodobně ani čas.

Hodnotím určitě pozitivně, nemyslím že by někdo od ní mohl odcházet zklamaný 🙂 O opakování pouvažuji, mně přece jen více vyhovují nižší masérky s mazlivějším přístupem, ale také jsem chtěl zažít masáž s Jenny, která nezklamala.

https://tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Jenny_2-1.jpg Jenny_1-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx