Erotické masáže Praha

Bianka – Candyshop

Tak první moje mračící recenze a první mračka pro Bianku.

Po předchozí zkušenosti volím naopak prakticky all inclusive. 90 minut pussycat za 2800, když je 60 minut za 2400, tak není co řešit.
Extrazivot to psal v poslední zde přítomné masáži, určitě jsem u ní byl v jiný den, ale také nebyla oholena do hladce. S tím už jsem se v minulosti setkal, tohle k masáži prostě nepatří, je to minimum co mohou masérky udělat, naprosto to ruší celý zážitek nic jiného necítíte než že po vás jezdí struhadlo. Novinkou bylo i struhadlo na některých částech nohou. Ale to bylo opravdu jenom na některých částech a jenom v mizivém množství pozic, několikrát jsem to zaznamenal, ale rozhodně nic oproti tomu nejdůležitějšímu.

Vyžírám tady jenom ty nejlepší masérky, mladé s pěkným tělem, takže to že je mladá a má krásné tělo mě na masáži neoblbne, nic jiného nečekám. Ale na první pohled když jí člověk vidí před recepcí oblečenou jsem z ní tak odpálený nebyl (jak to působilo z předchozích recenzí, byť jsem to bral s rezervou). Řeknu tedy, že to byla moje nejhorší masáž, ale z výběru těch nejlepších, nemám srovnání s nějakou fakt špatnou masáží, ale za mě tam bylo tolik selhání, že si to mračíka zaslouží

Úvodní sprcha společná, k tomu není co dodat. Kapitulace první. Masáž jsem nechal přímo na Biance, přišlo mi že u předchozích recenzí jste jeli zejména „svůj program“, tak jsem zvolil variantu ať ukáže co dokáže, ať jsou ty recenze směrodatné. Masáž na zádech trvala cca hodinu. Hodiny mají přímo na stěně u matrace v uprostřed, ale z nějakého záhadného důvodu jsem si jich na břiše nevšiml. Vidět je, nechám to otočit dříve, takhle to bylo čistě podle ní. Záda masíruje fakt tvrdě, plno B2B, snaží se masírovat celou vahou svého těla, používá kolena, lokty. Ty lokty byly už poměrně hodně drsné a skoro jsem jí zastavoval (přece-jen ta hrana mezi bolestí a důraznou masáží byla pro mě poprvé a proč to nevyzkoušet)
Masáž na zádech za mě poměrně obyčejná, B2B zase tolik ne, znovu používá poměrně dost nohu, kolena, pokud nebudu počítat doteky penis- koleno, tak bych řekl, že řádný dotek s penisem proběhl rukou asi až deset minut před koncem. A teď přicházím k dalšímu velkému problému. Ruční práce. Už na začátku těch deseti minut mi to přišlo nenápadité, jako kdyby nevěděla co sním. Honila tak nějak nezáživně, velmi často přerušovala, zdálo se jak z důvodu únavy, nudy. bylo to prakticky stále ve stejné pozici. Rozhodně nejhorší ruční práce. Jako bonus bylo to, že k mému zakončení ani nedošlo. OK to nemusí být čistě chyba masérky, ale u Bianky se vůbec poprvé stalo (i v rámci kratších masáží), že jsem se nedostal ani blízko k náznaku. Pokud se masérce podaří, že se nepodaří 100% (2. výstřik), na každé masáži se holky dostaly na 99% a snažily se o to 1%, (rozhoduje asi horoskop, zda to na dané masáži vyjde 2x). Tady jsme se dostali maximálně na 10% a to jen díky tomu, že jsem si to hodnocení vymyslet teď a neumím na té škále vyjádřit, že jsem ani pocit nějakého přiblížení ke střiku zažil.

Ještě závěřem k pussycat. Samozřejmě proběhla. Vzhledem k tomu, že se penisu věnovala max. 10 minut, dá se odhadnout kolik prostoru asi měla tato část masáže. Poloha samozřejmě klasická 69 bez invence. I tady přišlo rozčarování 90 minut + velké množství oleje + větší pysky se většinu času klouže po velkém množství oleje větší pysky a místo zážitku se v prvních chvílích stává čištění velkého množství oleje. Možná příště trochu méně oleje případně očistit, když to nechává až na konec. Zpětně přemýšlím, proč mi to nevadilo někde jinde. Možná jsem se kvůli průběhu soustředil na nepodstatné věci, možná mi jejich konkrétní olej něčim „vadil“.

 

 

https://www.tapky.info/?4157,bianka-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

bianka.jpg

3 4 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 října, 2022 09:42

Celkem souhlas – obličej za mne průměr, spotřeba oleje u Bianka je enormní, jediný co si pamatuju z masáže je ten její „gymnastickéj“ zadek, to se jen tak často nevidí/nedrží….za mne tam jsou v Candy lepší kousky…..

Jirka
29 října, 2022 10:11

to je sprаvně,mlada dama byla take několikrát pichlava a unavena, myslim, že pracuje sedm dni v tydnu,chtěl jsem napsat bianca a neměla v planu cukrarny, ale mama mi řekla, že může za 1 hodina, je to tak zvlaštní

Last edited 1 rok před by Jirka
29 října, 2022 22:17

Ja nejak Jirkovi nerozumim…Jiriku, tys psal Biance na jeji soukrome cislo a ona nemela v planu jit do honirny, presto ti ji mamka nabizela za hodinu. Chytam se???

Last edited 1 rok před by Andrej
Jirka
30 října, 2022 01:08
Reply to  Andrej

ne, napsal jsem matce a hned jsem se zeptal na biancu a ona mi odpověděla,že může,ale ten den nebyla v plаnu

30 října, 2022 18:19
Reply to  Jirka

Jo tak to jo. Ono honit pera 7 dni v tydnu neni zdravy a tu holku to poznamena. Matka by mohla byt rozumnejsi!!!

31 října, 2022 01:33

to je jasnе,přestal jsem tam chodit, všechny holky jsou vždycky unavene, ačkoliv je tam par samic

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx