Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop Massage

Tentokrát jsem vybíral dlouho, holky, co jsem chtěl, měly už plno, a to jsem vybíral 3 dny předem. Nebo měly dovolenou, nebo jsem u nich byl nedávno. Nakonec jsem se rozhodl zkusit nový salon – Candy Shop Massage, konkrétně Molly, a to na základě kladných ohlasů na ťapkách.

Trochu jsem měl obavy kvůli fotkám na profilu, kde je jen vidět tělo v sexy prádle, brada a kus rtěnkou zmalované pusy. Podle instrukcí jsem zazvonil na zvonek „Masáže“, vešel a pokračoval směrem k výtahu, z něhož právě vystupovala rodinka s děckem. Minula mě postarší žena a oslovila mě, jestli mám rezervaci. Po přikývnutí ukázala na úzké schody naproti výtahu vedoucí dolů, kde na mě už mávala Molly. Oddechl jsem si – je hezká. Objevil jsem se na baru, kde se mě ta žena s ruským/ukrajinským přízvukem zeptala, co chci a tak. Optal jsem se na rozdíl mezi B2B a Tantrickým mixem, který měl být o stovku dražší. Prý je tam navíc k B2B i ruční masáž zad, tak jsem si vybral mix, připraven platit 2000. Nicméně platil jsem jen 1800, páč prý mají akci, takže jsem platil míň než za B2B.

Nabídnuta společná sprcha (na pokoji) – a už ta byla super! Postavu má Molly nádhernou, spíše štíhlou a její prsa – prostě paráda! Velká a tvarově moc krásná. Už ve sprše jsem si s nima pohrál, mačkal je, k čemuž se nastavovala, lísala se ke mně zepředu i zadečkem, prostě jak to má být.

Prostředí krásné, osvětlení sice jen od svíček, ale vidět bylo dobře. Zrcadlo jen velké dvojité vepředu, ale lepší než žádné nebo malé. Představení, které Molly předváděla, bylo dechberoucí. Už masáž zad byla vynikající, Molly neustále střídala polohy, techniky a když přešla na B2B… Když třeba po mně přejížděla zadečkem zezadu dopředu směrem k zrcadlu a vystrkovala pipinku – sem a zpátky a sem a zpátky – skvělá show 🙂 Atmosféra žhavá, Molly se neustále potutelně a škádlivě usmívala, má to prostě zmáknutý! A po otočce? Jízda pokračovala! Domluva byla snadná, když jsem očima naznačil, co bych tak chtěl, tak od ní zazněla ta nejsladší slova: „Můžete.“ Na žádné omezení jsem nenarazil, takže v rámci pravidel masáží jsem si tak nějak užil, co jsem chtěl… Těžko vybrat nejlepší pasáž, uteklo to strašně rychle, byl jsem nadšen a maximálně vzrušen. Za mě jednoznačně doporučuji.

Rekapitulace: Tantrická mix masáž, hodina, 1800 Kč (akce -200 Kč), Tel.: +420 773 667 250, link: https://tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

Molly-Candy-Shop-Massage.jpg

4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx