Erotické masáže Praha

Anna – Infinity Spa

Anicka tu ma jednu velmi pozitivni recenzi, tak ja pridam druhou, uz ale ne tak nadsenou a s jednim velkym zaporem. Klasicka eroticka masaz za 1900 Kc na hodinu, ja vyuzil vyherni voucher, takze gratis.

Objednani WhatsApp den predem, chtel jsem nekoho jineho, ale byla volna prave Anna. Na miste trochu cekani pred vchodem, pak zabzuceni a ja byl zvedav kdo vykoukne za dvermi ve zvysenem prizemi na Koubkove. Vykoukla pekna stihla docela vysoka divcina s dlouhymi vlasy a peknyma ocima, oblecena do saticek a v zabkach, hovorici vyborne cesky, asi bude UA ci RU ale uprimne zde jsem to nepoznal ani podle obliceje ani podle prizvuku. Predstavili jsme se podanim ruky a byl jsem odveden do pokoje naproti koupelne, zde jsem rekl ze mam voucher ale vypadalo to, ze Anna to nevi, nicmene rekla ze ho videt nepotrebuje. Nabidka spolecne sprchy vyuzita, ani jsem v ni nedoufal.

Do sprchy jsme se odebrali spolecne, kout je velky ze by se vesla jeste v pohode dalsi slecna, presto ale byla sprcha po celou dobu velmi kontaktni, nejdriv me Anna pozadala, abych se otocil zady k ni a namydlila mi zada, zaroven me objimala a hladila i predni cast tela, nohou se o me otirala, ja s rukama vzadu ji hladil na bocich, pak jsem se otocil, namydlila me zepredu a chvili jsme se objimali, ja mohl prozkoumat jeji zadecek i pekna takova docela divci prsicka dvojky. Zatimco Anna skoncila sprchu driv, ja si domyl sam nohy a sel za ni na pokoj, opatrne abych nekoho nepotkal, nebot ze sousedniho pokoje byly slyset dost hlasy jako by tam probihal mejdan.

Na pokoji jsem se polozil na futon na bricho a vsiml si, ze neni prirazen ke zdi a je tak misto pro maserku pred moji hlavou. No a potencial byl vyuzit do sytosti 😊 Hned si sedla pred mou hlavu s rozkrocenyma nohama s pipinkou kousek od mych oci a zacala hladit zada, kdyz sjela rukama niz tak se kundickou priblizila k me hlave, krasny pohled, dlouho jsem tuto pozici nezazil. Prvni cast masaze na brise stravila v teto poloze, pak si odskocila k mym noham a masirovala je, ale zadne zdrzovani, zbytek byl body to body, ale na rozdil od sprchy chybelo gfe, zadne vzdychani do ucha ani prilis venovani se rozkroku.

Po otocce asi tak v pulce casu nejdrive hlazeni tela, pote s olejem + telo na telo v ruznych polohach, celou dobu jsem se mohl dotykat, dole jsem jen letmo zavadil, ale asi by nebyl problem, nebot brzy Anna presla do 69 s kundickou primo nad mym oblicejem, ma ji moc peknou, vyholenou, docela rozevrenou, pysky jemne vystouple. V teto poloze jeste k zakonceni nedoslo, pak si na me sedla obkrocmo zady ke mne, ja jsem hladil prsa i nohy a prislo vyvrcholeni. Do ted vse dobre, kdyby vsak po vystriku nasledovalo klasicke domazleni nebo prituleni. Anicka me pouze utrela, dotazala se zdali jsem spokojen a hned rekla, ze jde zkontrolovat sprchu, jestli je volna a jestli dame spolecnou, Souhlasil jsem, tak jsem chvili polezel sam, nez se vratila a sli jsme spolu se vysprchovat.

Sprcha uz byla takova bez naboje, pouze bezne namydleni a oplachnuti, veskera eroticka atmosfera se vytratila. Opet odesla driv, ja se domyl, presunul do pokoje, oblekl jsem se, za chvili dorazila maserka a spolecne jsme sli do predsine, nikoho jsme nepotkali, ja se obul, letmo jsme se rozloucili a ja zmizel v chodbe baraku. Jakmile jsem na ulici zkontroloval cas, ubehlo 55 min od prichodu, tzn. ze masaz + 2 sprchy mohly trvat tak 45 min, takze casovy ojeb a uplne v pohode mohlo nasledovat nejake domazleni. Presto se mi ale masaz libila, slecna byla mila a pekna, takze maserku i masaz mohu doporucit, ale znovu jeste varuji pred tim caovym zkracenim.

https://tapky.info/?3914,anna-infinity-spa-603-373-881-603373881

anna_081.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 října, 2022 09:48

Prej Anicka, hmm to jo  😂  casovej ojeb a nahrana masaz u hlavy, tu jsem taky zazil i kdyz s hekanim do ucha, ale gfe na bode mrazu. Koubkova ma ke vsemu fake foto, neeroticka atmoska jak nekde u sousedky..Never more.

29 října, 2022 08:54

Kdyz to tady ctu tak musim zareagovat:
1. Casovy ojeb by nemel byt, ale je to hlavne diky bacum, ktery jim sazi masaze tesne po sobe. Ve vysledku pak na masaz zbyva 30-40 min, pokud clovek prijde na hodinu, ma dve sprchy a ceka, nez prijde holka na pokoj. Dobry holky jdou hned na vec a nenechaji klienty cekat.
2. Za Annou jsem byl a je to hezka mila holka, s kterou je dobry pokec- to zduraznuju. Uznavam, ze by mohla pridat na GFE, ale mam dojem, ze to ma tak nastavene a asi je ji to trochu proti srsti.
3. Je o mne zname, ze mam plny zuby bacove z Infinity, protoze podvadi atd, na druhou stranu napsat, ze v salonu je neeroticka atmoska, mi prijde nesmysl.
Pisu to hlavne pro to, aby Anna nebyla z teto recenze, komentaru smutna, protoze za me je dobra!

Last edited 1 rok před by Andrej
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx