Erotické masáže Praha

Amelie – Masaze Princess

Vyhlídnul jsem si Amélii u Princezen. Chtěl jsem zajít na 90 minut, ale protože má takové rozporuplné recenze, tak jsem se rozhodl pro zkušebních 60 minut. Objednání den předem, volný termín se našel.

Přicházím na čas, zvoním a jsem hned vpuštěn. První dojem je super. Amélie je sexy kočka. Na pokoji domluvíme typ masáže. Objednám si pití. Společná sprcha nenabídnuta. Když vylezu ze sprchy musím ještě chvíli na Amélii čekat. Ulehám na břicho. Slečna masíruje všechny zadní partie nejdříve rukama, pak využívá i své poprsí. Výhled v zrcadlech dobrý, pěkně se nastavuje. Na mého kámoše dole, ale zapomíná. Otočka někdy v půlce. Amélie pokračuje hlavně v B2B masáži. Pohladit se nechá, jen dole je zákaz. Užívám si super prsa a krásný pevný zadeček. Zakončení v poloze 69 s krásným výhledem. Konečnou sprchu absolvuji také sám. O větší konverzaci jsem se nepokoušel. Chtěl jsem si masáž užít.

Smajlík neutrální. Za mě opakování ne. Bylo to takové průměrné. Nebylo tam nic, kvůli čemu bych znova zašel. Radši zkusím zase jinou slečnu.

Erotická masáž / 60 minut / 1 800,- Kč

https://tapky.info/?3585,amelie-masaze-princess-773-480-202-773480202

amelie.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 října, 2022 05:20

Trochu sterilni zazitek…, skoda, ze holka nevyuziva sveho potencialu, ze je sexy kocka….

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx